Bronzer leren aanbrengen

Bronzer leren aanbrengen
Voor mij blijft bronzer iets wat ik persoonlijk moeilijk vind om mooi aan te brengen, maar goed nieuws! Het lukt steeds beter en beter! Ik laat jullie vandaag zien hoe het mij al beter lukt om bronzer aan te brengen.

Bronzer. Je hebt het in verschillende kleuren en texturen. Je hebt zelfs bronzer met een geurtje zoals die van Bourjois ( vanille!). Ook heb je bronzer met een mooie glitter erin, maar ik vind persoonlijk een matte bronzer het mooiste. Op bovenstaande foto zie je die van Bourjois en dat is toch wel mijn favoriete bronzer.

Hier zie je de swatches van de bronzers die ik thuis heb liggen. Zoals je kunt zien hebben sommige bronzer een beetje oranje kleur, maar ik vind die met een lichtere bruine kleur mooier bij mijn lichte huid. Anders vind ik dat de kleur niet echt aansluit bij mijn huid en heb je precies zo een oranje vlek.

Poging 1 van bronzer aan brengen: het is belangrijk dat je begint met je bronzer eerst subtiel/onopvallend aan te brengen. Breng je bronzer aan in een 3. Op bovenstaande foto is het niet zo heftig, maar ik vind het wel goed zo. Ik probeer in het weekend elke keer te oefenen voor het aanbrengen van bronzer. Zo lukt het mij steeds beter en beter!

Lukt het jou al goed om bronzer aan te brengen? Post dan zeker een link naar jou foto!

Liefs,Jana.x

 

Comments

 1. Vanessa says:

  Blij dat ik niet de enige ben die dit moeilijk vind. Ook ik ben er volop mee aan het experimenteren. Ik heb een heel lichte huid dus een beetje bronzer fleurt mijn gezicht wel op, maar langs de andere kant moet ik dan weer zien dat ik niet teveel aanbreng want dat ziet er onnatuurlijk uit. Aanbrengen in laagjes helpt, dan kan je altijd nog opbouwen. X
  Vanessa onlangs geplaatst…WINACTIE: € 50 shoptegoed bij Coolgift.comMy Profile

  1. Jana says:

   Klopt! Eerder even kijken of het goed staat en dan kan je opbouwen met nog een laagje meer :D Je moet er wel even je tijd voor nemen haha :p

 2. Ines says:

  haha dat lukt mij van geen kanten :’) Dus ik doe dat héél zelden ^^
  Ines onlangs geplaatst…Gyros met TzatzikiMy Profile

 3. Manon says:

  Ik moet het af en toe ook nog leren hoor, maar heb niet zo heel veel bronzers op dit moment.

 4. anna says:

  Wat een leuk en handig artikel! Ik gebruik heel graag bronzer :D

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge