Bourjois Winter 2015 (COLORBAND-POTLODEN – COLOR BOOST)

Een nieuw jaar betekent ook een hoop nieuwe producten waaronder van Bourjois. Vandaag toon ik jullie alvast een deel van de nieuwe producten voor de ogen en de lippen.

DSC_0401b

COLORBAND-POTLODEN

Zowel geschikt voor oogschaduw als voor oogcontour,  zijn deze nieuwe potloden 2-in-1 het toppunt van comfort, intensiteit en houdbaarheid.

Nog nooit was oogmake-up zo intuïtief met subtiel paarlemoeren, lichtgevende kleuren die aangenaam om aan te brengen zijn. De verbeelding stuurt de handen en associeert kleuren tot in het oneindige om ongekende facetten van de blik vrij te geven.

We beginnen met de colorband potloden. Deze potloden kun je zowel aanbrengen op je waterlijn als op je ooglid. Ze zijn waterproof en vlekken niet op je ooglid. Ik vind de kleuren die verkrijgbaar erg mooi en ideaal voor dagelijks gebruik.

Rose fauviste

Beige minimaliste

Brun dadaïste

Mauve baroque.

Gris Graffiti

In totaal zijn er zes kleuren verkrijgbaar. Er is namelijk nog een zwarte tint, maar deze zie je in een andere review terug. Mijn favoriet van deze vijf is zeker en vast ‘Rose fauviste’, want dit is zacht roze kleur. Laten we eens kijken naar de pigmentatie van alle potloden.

De swatches van alle potloden zijn zeker intens te noemen. Dit al na slechts één veeg van de potloden. De kleuren kun je zo intens opbouwen hoe je zelf wilt. De potloden zelf voelen ook zacht aan. Gelukkig niet te zacht dat ze van je oogleden zou afglijden. Op het einde van dit artikel zie je look met deze potloden.

COLOR BOOST.

 Natuurlijk gevoel van de lippen. Dat is beslist hun grootste troef punt met hun lichte, niet-klevende textuur. De mond blijft soepel en glad dankzij het zijde-extract.

Comfort en bescherming. U zal beslist bezwijken voor deze smeuïge formule die een perfect homogene, glanzende en licht  doorschijnende kleurensluier aanbrengt. Onder de beschermende vleugels van een SPF 15. En met een gegarandeerde waterproof kleur!

 Pinking of it

 Proudly naked

Sweet  macchiato

Ik ben een hele grote fan van de color boost lipproducten. Ze geven je lippen een hele mooie subtiele kleur, maar daarnaast verzorgen ze je lippen ook heel goed. Ik vind de nieuwe kleuren dan ook een goede toevoeging aan het assortiment. Vooral ‘Proudly naked‘ spreekt mij aan.

De swatches zijn ook meer dan oké! ‘Proudly naked’ is zo nude van kleur dat hij bijna wegvalt op mijn hand. Het is zo een kleur die je lippen een verzorgend uiterlijk geven. Natuurlijk moeten we even bekijken hoe deze kleuren op je lippen uitvallen..

Wil je graag opvallen met je lippen?! Dan is ‘Pinking of it‘ de ideale kleur hiervoor. Het is een besjesrode kleur die wat neigt om in de lijntjes van mijn lippen te trekken.

En maak kennis met mijn favoriete kleur ‘Proudly Naked’. Een kleur die bijna dezelfde kleur als je eigen lippen hebben. Dit zorgt voor een verzorgde look.

‘Sweet Machhiato‘ is een kleur die mij iets minder aanspreekt omdat hij neigt naar bruin. Geef mij maar de roos tinten. Maar wie fan is van zulke kleuren is dit zeker de perfecte match voor jou!

DSC_0916v

Hier zien jullie nog een totale look die ik heb gemaakt met de colorband oogpotloden. Zowel aangebracht op mijn ooglid als op de bruine kleur op mijn waterlijn. Op mijn lippen zie je ‘Pinking of it‘ terug. Ik vind zulke looks erg mooi doordat ze niet te opvallend zijn, maar toch wel mooi. Bourjois heft mij ook dit jaar weer blij verrast met de nieuwe producten. En wees gerust er komen er nog aan! Ik kan al verklappen dan er nog nieuwe nagellakjes aankomen en oogpotloden voor je ogen nog meer te doen spreken.

Prijzen.

Oogschaduw & Liner Colorband   9,99€

Color Boost  9,99€

De producten van Bourjois zijn nu verkrijgbaar bij Di, Inno, Kruidvat, Ici Paris XL en onafhankelijke parfumerieën.

Wat spreekt jou aan?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Ellen says:

  Fijne collectie heeft bourgeois uitgebracht! Vooral de lip producten spreken mij aan!
  Ellen onlangs geplaatst…Gekregen en gekocht Benefit, l’Oreal, Primark, CiatéMy Profile

 2. mariëlle says:

  Ik had de potloden wat feller verwacht, maar de pigmentatie is goed!!
  mariëlle onlangs geplaatst…Beauty favorieten van 2014My Profile

 3. Hannelore says:

  Ziet er een leuke collectie uit. Vooral de potloden vind ik heel erg leuk.

 4. Manon says:

  Ik ben eigenlijk heel erg benieuwd naar de oogschaduw!
  Manon onlangs geplaatst…Mineral Care Mud & Mineral HaarverzorginsproductenMy Profile

 5. Julie says:

  Ik vind Bourjois echt een fijn merk en deze producten zien er ook weer zo mooi uit! :-)
  Julie onlangs geplaatst…Life through my eyes | Januari 2015 #1My Profile

 6. Michaela says:

  Wat zien de colorband potloden er ontzettend mooi uit!

 7. Kirsten says:

  Wauw de oogpotloden lijken me heel erg fijn!
  Kirsten onlangs geplaatst…Rituals Touch of Happiness rich, nourishing body creamMy Profile

 8. bymarlayne says:

  Ziet er goed uit allemaal!
  bymarlayne onlangs geplaatst…Inspiration MondayMy Profile

 9. Griet says:

  De Color Boosts vind ik erg fijn dus ben benieuwd naar de nieuwe kleuren! De potloden zien er ook mooi uit
  Griet onlangs geplaatst…Mini Action ShoplogMy Profile

 10. Bianca says:

  Wauw, wat veel pigment! Ik ben gek op van die lippotloodjes :)

 11. […] maand heb ik de colorboost van Bourjois erg vaak gedragen op mijn lippen. Vooral voor naar school te gaan is deze licht roze kleur ideaal. […]

 12. […] gebruikt. Ook de andere potloden uit de colorband lijn vond ik ook fijn. Hiervan heb je al reeds een review van kunnen […]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge