Bourjois Nude Sensation

Er zijn weer enkele nieuwigheden van Bourjois uitgekomen deze maand. Ik ga het vandaag hebben over de make-up producten uit de nude sensation collectie.

Bourjois Nude Sensation – foundation

We beginnen met het eerste make-up product en dat is een foundation en wel een hele bijzondere foundation. Dit is een soort van mousse foundation, maar dan nog net iets anders. Het zou op je huid aanvoelen alsof je niets van make-up draagt. Voornamelijk door de lichte structuur.

Bourjois Nude Sensation

Zoals je kunt zien een hele bijzondere substantie.

Als ik de eerste voelde aan de foundation, voelde hij inderdaad heel luchtig aan. Zelfs een beetje bouncy! De kleur ‘nude clair’ is erg licht en zal dus ideaal zijn voor mijn huid. Maar laten we daar even naar kijken..

Bourjois Nude Sensation – oordeel

Zonder de foundation

Met de foundation

Ik ben echt onder de indruk! Het was even wennen, omdat de structuur wel anders aanvoelt dan een gewone foundation. Maar het is wel een hele luchtige foundation. Het bedekt heel licht imperfecties en de kleur sluit mooi aan met mijn eigen huidskleur. Voor meer dekking raad ik een andere foundation aan. Voor nu gebruik ik hem nog niet dagelijks, maar als het warmer zal worden is dit wel fijn om een luchtige foundation te dragen.

Bourjois Nude Sensation – trio nude smoky

Bourjois Nude Sensation

In de nude sensation lijn zitten ook twee trio oogschaduw palettes. Ik vind trio oogschaduws zo handig! Een doosje met drie mooie kleuren die nog eens bij elkaar past, is toch ideaal?

Bourjois Nude Sensation – trio nude smoky            ( swatches)

Bourjois Nude Sensation

‘Sable show’: een trio van beige en bruine tinten, opgewarmd met een zonnige koperkleur. Wat een intens pigment!

Rose boudoir’: een trio van delicaat roze voor een schitterende blik. Ook de roze kleuren vind ik ontzettend mooi. Bourjois: ik ben onder de indruk!

Bourjois Nude Sensation – trio nude smoky              ( look)

Ik maakte een ooglook met ‘sable show’. De lichtste kleur bracht ik aan op het bewegende ooglid en de donkerste kleur heb ik in de arcadeboog geblend. Verder bracht ik de highlighter aan op het wenkbrauwbot. Een hele mooie dagelijkse look als je het mij vraagt.

Bourjois Nude Sensation – rouge edition velvet

We sluiten af met de welbekende rouge edition velvet lipproducten. Ik heb hierover al eerder geschreven, maar nu zijn er nieuwe tinten verkrijgbaar. Ik heb de kleur ‘Beau brun’. Dat is een roodachtig karamelbruin, speciaal ontworpen voor een mat en resoluut chic effect. Dit is niet zo mijn kleur kan ik jullie zeggen. Ik ben meer voor de roos tinten. En bij dit lipproduct ( kan de kleur zijn) merkte ik echt dat hij de velletjes op mijn lippen echt wel worden benadrukt en dit vind ik jammer. Dus dit is niet meteen een lipproduct waar ik snel naar zal grijpen.

Bourjois Nude Sensation – besluit en volledige look

Bourjois Nude Sensation

En dit is de volledige look! Ik vind vooral de oogmake-up en foundation er mooi uitzien. Dit zullen producten zijn die ik nog vaak zal gebruiken.

Bourjois Nude Sensation – prijzen

Foundation nude sensation ( 4 tinten): € 14,99

Trio nude smoky: € 13,49

Rouge edition velvet ( 3 nieuwe kleuren): € 14,19

Vekrijgbaar bij DI,Inno,Kruidvat,Ici Paris XL en onafhankelijke parfumerieen.

Waarvan ben jij onder de indruk?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Lina says:

  Mooie collectie :)

 2. Britt says:

  Leuke look heb je er mee gemaakt!
  Die lipkleur staat je goed!
  Britt onlangs geplaatst…Hello Spring! Wat ik leuk vind aan de lente ❤My Profile

 3. An-Sofie says:

  Die oogschaduwdoosjes zijn echt prachtig!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge