Bourjois Dark Privilège Collection

Bourjois Dark Privilège Collection.

De Bourjois Dark Privilège Collection bestaat uit een hoop oogpotloden, maar ook als je opzoek bent naar een goede eyeliner ben je terecht gekomen op het goede artikel. Lees verder al je benieuwd bent geworden.

Laten we beginnen bij het eerste potlood dat we vinden. Dat is het smoky eye ultra black potlood. Dit oogpotlood is ideaal als lijntje op je ogen of als je dit lijntje vervaagd kun je er prachtige smoky eyes mee creëren.

Potlood met dubbele punt om te vervagen… voor een ultra-intense smoky-eye make-up!

 

 

Voor het aanbrengen van een eyeliner vind ik een eyeliner met een viltpunt het gemakkelijkste. Je kunt er precies je eyeliner mee aanbrengen en dit slechts in één lijn. Ik breng niet vaak eyeliner aan, maar als ik het doe grijp ik toch wel meteen naar deze eyeliner.

De liner met mega-precieze viltpunt… voor een scherp en precies make-upresultaat. Met deze liner verandert “black in ultra black”!

 

 

Om een lijntje op mijn waterlijn aan te brengen gebruik graag een oogpotlood in een soort van stylo vorm. Deze liner stylo kun je namelijk gemakkelijk uitschuiven en ook terugschuiven. En is je puntje stomp? Dan kun je hem even scherpen, want er zit ook nog een handige scherper bij.

Met de ultra-precieze inschuifbare stiften de ultra-zachte en ultra-intense textuur, is de Liner Stylo Ultra Black ook even makkelijk in gebruik als een potlood! Hij biedt naast een goede houdbaarheid een verzadigd zwart dat lang houdbaar is

Mijn favoriet uit deze collectie is toch het colorband oogpotlood. Dit oogpotlood kun je ook ideaal gebruiken als oogschaduw. Ik gebruik hem het liefst om aan te brengen op mijn waterlijn. Je kunt zelf kiezen voor wat je hem het liefst gebruikt. Ook de andere potloden uit de colorband lijn vond ik ook fijn. Hiervan heb je al reeds een review van kunnen lezen.

Compact en grafisch. Op ons model is dit als omtrek aangebracht om de vorm van het oog te bepalen en te onderstrepen.

 

Hier zie je hoe bovenstaande oogproducten eruit zien als ik de dop er heb afgehaald.

Dan hebben we als laatste in de Dark Privilège Collection nog een eyeliner. Deze vorm van eyeliner gebruik ik persoonlijk niet zo graag. Omdat ik vind dat je bij zo een kwastje de eyeliner nog minder precies kunt aanbrengen. Als je wel goed bent in het aanbrengen van eyeliner dan zal dit volgens mij geen probleem hebben bij het aanbrengen.

Een nog intensere verfijnde formule biedt deze versie van de Liner Pinceau een nog compactere  lijn met dezelfde ideale curve en een houdbaarheid tot 16u!

 

Bourjois Dark Privilège Collection swatches

Uiteraard mogen de swatches van de oogproducten niet ontbreken.

Mijn favoriet van de Bourjois Dark Privilège Collection

Op mijn waterlijn bracht ik het colorband oogpotlood aan. Dit vind ik zelf een heel goed oogpotlood, omdat het zo lang blijft zitten.

Prijzen en verkrijgbaarheid van de Bourjois Dark Privilège Collection

 • Smoky eye potlood: € 8,99
 • Vilt eyeliner: € 11,99
 • Liner stylo: € 9,49
 • Colorband oogpotlood: € 9,99
 • Liner penseel: € 12,49

De collectie ‘Dark Privilège’ van Bourjois is verkrijgbaar bij Di, Inno, Kruidvat, Ici Paris XL en onafhankelijke parfumerie.  

 Wat gebruik jij het liefst van bovenstaande producten?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Kirsten says:

  Ik heb een potlood van Bourjois die ik al jaren heb die ik ontzettend fijn vond. Ik ben benieuwd naar deze producten!
  Kirsten onlangs geplaatst…Lip product addict tagMy Profile

 2. Manon says:

  Ik gebruik een potloodje van Essence, die gebruik ik nu al tig jaar haha! Hij blijft fijn.
  Manon onlangs geplaatst…Mijn eerste Lush bestellingMy Profile

 3. Romina says:

  Heel handig artikel! Al gebruik ik zelf het liefst bruine eyeliner als ik eyeliner draag (wat eigenlijk niet zo vaak is :D)

 4. Saraya says:

  Vroeger gebruikte ik elke dag een zwart potlood op mijn waterlijn van Chanel, nu draag ik het nooit meer!
  Wel eyeliner :)
  X
  Saraya onlangs geplaatst…Miss Sporty Ohh Tan So Fine!..My Profile

 5. Natasja says:

  Mooie overzicht! De tip maakt voor mij uiteindelijk het verschil en hoeveel pigment er vanaf komt!! Zolang je maar een mooie lijn kunt trekken met een eyeliner :)
  Natasja onlangs geplaatst…Two Dashes of Glam | Snow & IceMy Profile

 6. Julie says:

  Ik vind Bourjois echt zo’n fijn merk! Ik kocht de mauve kleur van de Colorbrand eyeshadow sticks en ben er ook heel blij mee! :-)
  Julie onlangs geplaatst…Duo Shoplog | Lidl, Kruidvat, ActionMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge