Bourjois Color BOoOst!

Een lipstick in potloodformaat die je lippen met een glossy schittering sublimeert? Jullie kennen vast allemaal wel de chubby sticks van Clinique? Nu Bourjois komt ook met zoiets namelijk de colour boost lipsticks.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wat zien deze color boost lipsticks van Bourjois er heerlijk Zomers uit! Van zulke verpakkingen ben ik wel altijd fan. Als je kijkt op het einde van deze lipstick zie je dat er een soort van draaidop aanzit en dit dient er uiteraard voor dat je lippen altijd kunt voorzien van een mooie tint. En je kan ook kiezen uit vier mooie tinten en ik heb een roze tint ‘Peach on the Beach’ en een oranje tint ‘Orange Punch. Wat zijn die namen altijd zo leuk!’

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En wat er op de verpakking staat jullie wel zeker aan namelijk de Color Boost heeft je comfort en hydratatie gedurende 10u en beschermt  je lippen tijdens de zomer met een SPF 15. En als we de doppen van de potloodjes of lipsticks eraf halen zien we de mooie en kleurrijke potloodjes, dat ziet er zo Zomers uit! Tijd voor te swatchen denk ik dan..

Swatches.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bovenaan zien jullie de roze kleur en onderaan de oranje kleur. Je kan zien net zoals beschrijven dat ze erg romig zijn en vooral mooi glanzen. Nu ik was benieuwd hoe dit eruit zo zien op mijn lippen..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Als eerste hebben we Orange Punch en dit is mijn ogen toch meer een mooie roze – perzik kleur in plaats van oranje. Ik vind de kleur erg mooi en erg Zomers op mijn lippen. Mijn lippen voelen heel fris en gehydrateerd aan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dan hebben we ook nog peach on de beach en dit is zeker mijn favoriet en dit komt omdat hij mijn lippen een heel lief roze kleur geeft en dat zorgt wel al meteen voor een frisse uitstraling. Dan gaan we het hebben over de houdbaarheid en dat is best nog goed maar na een hele maaltijd werk ik het graag wel even bij.

 

De Bourjois Colour Boost is voor € 9,99 te koop bij de drogist.

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Sophiee says:

  Ik vind ze leuk! Erg mooi subtiel:)

 2. Vanessa says:

  Mooie kleurtjes!

 3. femketje says:

  mooie sheer kleurtjes :D

 4. jessy says:

  Die kleur staat je erg leuk!

 5. Nele says:

  Ze staan je heel mooi! Ik denk dat ik er ook maar eentje ga aanschaffen. Ze lijken me heel erg fijn. Glossy, maar niet plakkerig denk ik x

 6. Hafsah says:

  Mooie kleuren! xx

 7. Armani says:

  Mooie kleurtjes :)

  Xx

 8. Mooie glanzende kleuren! Lekker zomers :-)

 9. Liesbeth says:

  Zien er leuk uit!

 10. Ayla says:

  super leuke kleuren! xx

 11. lara says:

  Die zijn mooi :D

 12. Kirsten says:

  Mooie kleuren (:!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge