Beauty producten die ik ‘ vergeet’

Soms heb je zo van die beauty producten die je aankoopt, maar achteraf gewoonweg vergeet om ze te gebruiken. Zo heb ik er wel enkele,jammer genoeg! Lees je mee?

beauty2

Als eerste hebben we de welbekende beauty blender die ik een tijdje geleden heb gekocht bij Sephora, maar zoals je ziet aan de kleur heb ik hem nog niet echt gebruikt! Echt erg, want ik wil hem natuurlijk wel gebruiken. Maar ik wil hem graag vochtig gebruiken en ik moet hiervoor steeds naar de badkamer voor gaan.. Te lui zeker?! Er moet verandering in komen!

beauty13

Dan hebben we een primer, want dit gebruik ik ook echt te weinig! Ik vind het resultaat zo mooi als ik het gebruik, maar ik vind het zo’n stap te veel in mijn make-up routine..

beauty15

beauty17

Lipstick vind ik zo mooi! Maar ik gebruik het ook te weinig. Zo jammer natuurlijk. Maar het bijwerken houdt mij altijd tegen.. Hiernaast zien jullie een handscrum en die op de foto is zo fijn! Maar ook dit vind ik een stap te veel. Ik ga echt proberen om dit meer & meer te gebruiken, want het resultaat is er wel.

beauty14

Nepwimper.. ze zijn toch zo mooi! Maar helaas ik heb er echt een haat – liefde verhouding mee. Aanbrengen gaat bij mij moeilijk en ik vind ze toch te fel. Misschien heb ik de juiste nog niet gevonden?

beautyt15

Als laatste gezichtsmaskers. Ik heb er ontzettend veel, maar ook die laat ik achterwege. Ik heb mij voorgenomen om iedere week een gezichtsmasker te gebruiken, maar het komt er gewoon niet van!

Heb jij beauty producten die je ‘ vergeet’ te gebruiken?

Liefs,Jana.x

 

Comments

 1. Dit is zo herkenbaar haha! Ik gebruik eigenlijk alleen de standaardproducten; foundation, poeder, bronzer, blush, highlighter en mascara.
  Mijn wenkbrauwen vergeet ik, fixing spray vergeet ik, net zoals de lipstick inderdaad. En gezichtsmaskers en bodylotions liggen ook in de kast te verstoffen. Zonde!
  Joyce – LemonyLifeNL onlangs geplaatst…AFVALUPDATE #1 | HET KAN ZO ECHT NIET MEER…My Profile

 2. femketje says:

  ik heb het ook met lipsticks ^^’
  femketje onlangs geplaatst…My Favourite Budgetproof Mascaras.My Profile

 3. Julie says:

  Heel herkenbaar! Ik vergeet ook veel te vaak een masker te gebruiken… Ik gebruik wel primer en mijn beauty blender vergeet ik ook wel eens. Ik doe mijn basis make-up (primer, foundation en concealer) in de badkamer zodat ik mijn handen kan wassen of natte sponsjes kan gebruiken! ;-)
  Julie onlangs geplaatst…Julie | NYX Lippie Countdown 2017 (Alle kleuren met swatches!)My Profile

  1. Jana says:

   Goed idee! Bedankt om te delen :-) x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge