ArtDeco ombré lipstick tutti frutti

De zomer komt er nu wel stilletjes aan, dus dan is het tijd om terug onze zomerse lipsticks uit de kast te halen! Iets nieuw van ArtDeco is de ArtDeco ombré lipstick met de leuke fruitige naam: tutti frutti.

ArtDeco ombré lipstick tutti frutti1 ArtDeco ombré lipstick tutti fruttifv

Zoals de naam al doet vermoeden zien we bij de ombré lipstick een kleur overloop. Ik vond de kleur tutti frutti persoonlijk de mooiste kleur omdat er zo wat roze en koraal tinten aanwezig waren. Je zou al enkel en alleen de lipstick kopen voor de mooie kleuren overloop. Ik vind de naam overigens erg toepasselijk! De lipstick ruikt trouwens lekker!

ArtDeco ombré lipstick tutti fruttife ArtDeco ombré lipstick tutti frutti swatch

Zo ziet de swatch eruit op mijn hand, zoals je ziet komen de kleurtjes mooi over. Ik zie zowel een roze kleur, een oranje en ook een rode kleur. De ideale combinatie voor deze zomer! Heel erg fris en zomers!

ArtDeco ombré lipstick tutti fruttiface ArtDeco ombré lipstick tutti frutti face

Dan een fotootje van de lipstick op mijn lippen! Ik ben ontzettend tevreden met het mooie zomerse kleurtje. Je ziet de kleur overloop iets minder op de lippen, maar ik vind dat de kleur er nog steeds erg mooi uitziet. Over de houdbaarheid van de lipstick ben ik ook zeker wel te spreken. Ben je toch niet zo een fan van zo een lichte kleur? Er zijn nog genoeg andere kleuren verkrijgbaar..

Verkrijgbaar voor ‘ 18 bij ArtDeco verkooppunten.

Wat vind jij van deze kleur?

Liefs,Jana.x

 

Comments

 1. Ik heb de red fusion maar deze vind ik ook heel erg mooi! Jammer inderdaad van het ombre effect dat je dit niet goed op de lippen ziet, maar verder is hij zo fijn! Fijne dag! x

 2. Manon says:

  Grappig hoe je ziet bij merken dat de ombre lipsticks allemaal een hype zijn. Ik vind dit een erg fris kleurtje. Jammer alleen dat je het echte ombre effect niet op je lippen ziet.
  Manon onlangs geplaatst…Shoplog Wat Maakt Je MooiMy Profile

  1. Jana says:

   Ja he dat vind ik ook wel grappig :D

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge