Absolution la creme du teint

Een goede huidverzorging is voor mij zo belangrijk! Maar ook nadien de make-up vind ik erg belangrijk. Daarom dat ik wel heel benieuwd naar de Absolution la creme du teint. Een gekleurde crème en verzorging in één keer..

Vroeger probeer ik echt verschillende soorten foundation, maar ik merkte dat dit niet altijd goed was voor mijn huid. Dus ik wou iets met goede ingrediënten en dat goed was voor mijn, maar toch ook wel een kleurtje gaf aan mijn huid. Toen ik de Absolution la creme du teint gebruikte was ik meteen fan!

99% natuurlijke oorsprong
48% biologisch
Nooit meer kiezen, nooit meer verdwalen in de vele verschillende versies van BB-, CC-, DD-crèmes. Wilt u een perfecte teint, uw huid verzorgen en meteen beschermen tegen de zon en vervuiling … en een zeer natuurlijke uitstraling? Dit is precies de missie van Absolution La Crème du Teint.

Absolution la creme du teint

Zoals je kunt zien heeft de Absolution la creme du teint een handig pompsysteem. Dat vind ik zo gemakkelijk om te doseren. Want je moet wel soms opletten dat je niet veel aanbrengt van het product, want het heeft wel een redelijk dikke structuur. Echt 1 dropje is meer dan genoeg! Ik heb ook gemerkt dat het resultaat ook mooier is als ik het aanbreng met mijn vingers. Voor ik het resultaat toon heb ik ook nog even twee belangrijke ingrediënten op een rijtje gezet:

Belangrijke ingrediënten van de Absolution la creme du teint

Tamanu-olie is alom bekend bij Polynesiërs en beroemd om zijn helende en regulerende eigenschappen op de gevoelige huid. Beschermt tegen de zon en vermindert tegelijkertijd oneffenheden en vlekjes en activeert het herstel van de cellen.

Groene thee is rijk aan antioxidanten. De ontgiftende werking samen met het natuurlijke proces van uw huid, helpt om een heldere teint te houden. De astringerende tannines houden de huid stevig en kalmeren huidirritaties.

Eindresultaat met de Absolution la creme du teint

Kijk eens wat een natuurlijk resultaat, daar hou ik echt van! En mijn huid ziet er ook dankzij deze producten veel beter uit.

De Absolution la creme du teint vind je bij het schoonheidssalon dat ik werk ( Sentido).

 

Liefs,Jana.x

Comments

  1. Evelien says:

    Mooi resultaat en fijn merk zo te lezen. Goed dat ze 99% natuurlijk zijn!
    Evelien onlangs geplaatst…Mijn Lush Kerstcollectie aanradersMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge