The Powerhouse lip voltage

Vollere lippen, wie wil dit nu niet? Toen ik naar de Estetikabeurs ging kreeg ik een wel heel bijzonder product namelijk van de The Powerhouse lip voltage.. Benieuwd? Lees dan zeker mijn volledige review.

The Powerhouse lip voltage

The Powerhouse lip voltage3

De The Powerhouse lip voltage is een lipproduct waar ik zo ontzettend benieuwd naar was! Het zat namelijk in de goodiebag van de Estetikabeurs. Dit product zou je dus vollere lippen geven? Wie wil nu geen vollere lippen? Ik snap wel als je van jezelf al vollere lippen hebt, dat je dit product dan wel kunt missen.

The Powerhouse lip voltage1

The Powerhouse lip voltageF

The Powerhouse lip voltage heeft een handige applicator, zo een beetje zoals je ziet bij een lipgloss eigenlijk.

The Powerhouse lip voltage45

Op de verpakking van de The Powerhouse lip voltage staat ook nog het volgende: Warm to cool tingle sensation. Dit waarschuwt je dat het wel kan tintelen op je lippen. Dat weten we dus ook, maar laten we het gaan testen!

The Powerhouse lip voltage VOOR

Zonder de The Powerhouse lip voltage

The Powerhouse lip voltage NA The Powerhouse lip voltage NAAAA

Tijdens het aanbrengen voelde ik het product al goed tintelen. Het was best een raar gevoel eigenlijk! Want ik dacht dat ik het er moest afhalen, zo voelde het. Maar na een minuut was dit gevoel voorbij. Zoals je ziet op de foto’s is er eigenlijk niet zo een groot verschil. Wel bij mijn onderlip zie je dat die wat voller is, maar de rest niet zo veel. Tijdens het tintelen dacht ik echt dat ik een mooi volume zou hebben..

Dus, ben je opzoek naar een product dat je lippen een beetje volume heeft dan is dit goed om eens te proberen. Maar verwacht zeker geen wow resultaat.

Je kunt de The Powerhouse lip voltage hier bestellen voor € 35

Wat vind jij ervan?

Liefs,Jana.x

 

Comments

  1. femketje says:

    ik ben zelf nooit zo van de plumping lipglossjes, die prikken en kriebelen altijd zo ;D
    femketje onlangs geplaatst…Look – Smoking Lace.My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge