Winkels die ik vaak bezoek

Iedereen heeft volgens mij wel zijn favoriete winkels die hij/zij graag een bezoekje brengt. Ik vond het wel eens leuk om jullie te vertellen welke winkels ik graag een bezoekje breng.

 • Rituals

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Een winkel waar ik al jaren graag kom is de Rituals. Ze hebben er namelijk hele goede producten en ik vind de verpakking van die producten er ook altijd heel erg mooi uitzien. Ik vind het ook erg leuk dat ze vaak limited edition collecties hebben, zo is er altijd wel iets nieuws verkrijgbaar.

 • Primark

Opening Primark in Gent

Ondanks de drukte vind ik de Primark ook een hele leuke winkel. Ze hebben er mooie kledij voor een klein prijs ( al is dat prijsje nu al wel wat duurder). En ik vond het zo leuk dat ik aanwezig mocht zijn op een opening van de Primark. Dit was volgens mij echt het leukste event.

 • Mistinguett

Sommige van jullie kennen deze winkel misschien niet, maar dit is in een winkel die allemaal leuke dingetjes verkoopt van juwelen tot sjaals en huis decoratie. Deze winkel vind je enkel in mijn stad ( Geraardsbergen). Neem zeker is een kijkje op de Facebook pagina. Op mijn blog zie je regelmatig reviews terug komen van deze winkel.

 • HEMA

Ook de HEMA vind ik een leuke winkel, je hebt leuke knutsel dingetjes en ook mooie make-up producten. Ik vind ook dat de HEMA er met de jaren op vooruit is gegaan.

 • Kruidvat/DI

Ik vind zowel de Kruidvat als de DI een leuke winkel. Als ik dan toch moet kiezen is de DI de mooiste winkel. Ik vind het kleurengebruik en hoe de producten uitgestald zijn erg mooi. En ze hebben er ook andere merken dan de Kruidvat. Maar omdat ik geen DI in de buurt heb kom ik wel vaker in de Kruidvat.

 • Action

DSC_1425-001v

De Action konden we nu toch niet vergeten in ons lijstje. Ik vind de Action eigenlijk voor alles leuk! Maar vooral voor woondecoratie heb je altijd wel iets leuk. Ik kan ook niet in de Action binnengaan zonder dat ik iets koop.

 • C&A

Naast de Primark vind ik ook de C&A een leuke winkel. In de C&A hebben ze net zoals de Primark erg leuke en toch ook goedkope kleding.

Welke winkel breng jij graag een bezoekje?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Ina says:

  Leuk, we bezoeken ongeveer dezelfde winkels!

 2. klänningar says:

  Winkelen, winkelen, winkelen, zwarte vrijdag

 3. Miss says:

  Leuk om te zien! Mistinguett kende ik nog niet maar als ik eens in de buurt ben wil ik daar zeker eens een bezoekje brengen!
  Miss onlangs geplaatst…Best chocolate cake recipeMy Profile

  1. Jana says:

   Zeker is doen ^^

 4. Vanessa says:

  Leuk om te lezen en ook herkenbaar! Ik ga ook graag winkelen bij Kruidvat, Rituals (daar krijg ik altijd warme thee!), The Body Shop, Primark, Action… Allemaal toffe winkels! X
  Vanessa onlangs geplaatst…Tips tegen een winterdipMy Profile

 5. femketje says:

  kruidvat is mijn 2e thuis :D
  femketje onlangs geplaatst…Look – Party Proof.My Profile

 6. Manon says:

  Ik ga vaak naar de Primark en Kruidvat!

 7. Bianca says:

  Leuke winkels allemaal, ik vind Action, Kruidvat en Di ook hele leuke winkels :)

 8. Ha, heb jij die Hema camera? Die staat hier zo hoog op de wishlist! x

  1. Jana says:

   Neenee dat is een foto van het Hema event waar ik naartoe ben geweest :D Ik wil die camera ook zo graag ^^

 9. Florentine says:

  Wat een onwijs leuk artikel! Voor een deel zou mijn lijstje er denk ik hetzelfde uitzien, want ik bedoel, primark, rituals.. Zo onwijs leuk!! Mistinguett kende ik nog niet, maar klinkt ook onwijs gaaf!

 10. Evelien says:

  Jaaa Action, daar kom ik ook graag! En Lush, The Body Shop en Douglas. Heerlijk! Bij Hema en V&D snuffel ik ook graag, daar hebben ze echt zoveel dingen.
  Evelien onlangs geplaatst…Review: Lush Intergalactic Bath BombMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge