We went to London!

Hier ben ik na een lange tijd terug! Ik heb het bloggen ontzettend gemist, maar ik was dan ook ontzettend druk bezig, want ik was ook nog eens drie dagen in het prachtige Londen. Ik laat jullie vandaag een fotoverslag en deze week staat een beetje in het teken van Londen, want ik heb nog een shoplog & vlog ook.

Zondag 13 augustus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

vlieg zonnd

En weg waren we! Het was voor mij de eerste keer dat ik met het vliegtuig ging. Ik vond het echt een unieke ervaring. Het leek wel alsof ik in de hemel was echt zo mooi! Dit doe ik zeker opnieuw. Ik ben ook heel blij dat ik dit met mijn beste vriendin heb mogen doen.

We went to London! zo

zon1

Na een hele tijd kwamen we aan in Londen, we waren beide erg moe dus we hebben een beetje gerust eerst. Daarna was onze eerste stop Harrods. Wow wow wow! Echt zoveel leuke dingen heb ik gezien, daar gaan we zeker terug.

zondag zon7 zon5 zoni sunn zonnn zonnnnn zpn zon2

Daarna zijn we naar het mooie Notting Hill geweest. Dit is van ons alletwee toch wel één van onze favoriete plekjes in Londen. De gekleurde huisjes is echt typisch voor Londen. De sfeer is altijd zo aangenaam. Op het einde aten we nog iets heel lekkers bij Gails’s Bakery. Een typische baker zoals in de films.

21013468_1683478111665340_647914717_n

20979563_1683478081665343_486228429_n

maandag

En in de avond gingen we nog naar Covent garden, daar ging we gaan eten bij Shake Shack! Ooh wafel frietjes met kaas overheen en een zelfgemaakte hamburgen. Mijn favoriete maaltijd van Londen.. Jum!

Maandag 14 augustus

maa maaad mann mond

Dan was het alweer maandag! Dan was het onze favoriete dag! Namelijk een hele dag gaan shoppen, dus dan had ik eigenlijk geen zin om mijn grote camera mee te sleuren. We ging naar Oxford street & daarna nog voor 2 uurtjes naar Westfield. Ik heb echt nog nooit zoveel geshopt, amai! Eigenlijk heb ik de volgende dag de dinsdag geen foto’s gemaakt, omdat we dan terug naar Westfield zijn geweest. En daarna naar huis. Die terug rit duurde eeuwig! We geraakten niet door de douane, waardoor we bijna onze vlucht hadden gemist haha! Maar kom, Londen was terug weer ontzettend leuk en we gaan snel terug gaan hebben we afgesproken. Want dit is toch echt onze stad die ons hartje gestolen heeft.

Afbeeldingsresultaat voor point a hotel london

Even een kort woordje voor ons fantastisch hotel! Ze waren zo behulpzaam & vriendelijk. We mochten al veel eerder in ons kamer dan eerder aangegeven. Met al onze vragen konden we meteen terecht bij hun. Dit is echt het beste hotel dat we al gehad hebben. Zeker 5 sterren waard!

Hopelijk vonden jullie dit fotoverslag leuk en dan zien jullie deze week nog artikels verschijnen.

Ben jij al naar Londen geweest?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Wat een heerlijke foto’s! Ik wil ook zo graag eens naar Londen!
  Joyce – Lemonylifenl onlangs geplaatst…GOOD BEDTIME HABITSMy Profile

 2. Vanessa says:

  Leuke foto’s! Fijn dat het hotel zo goed is bevallen. Ik ben benieuwd naar je shoplog en vlog X
  Vanessa onlangs geplaatst…Zo laat je een kleine ruimte groter lijkenMy Profile

 3. Ina says:

  Mooie foto’s, ik ben benieuwd naar de vlog.
  Ina onlangs geplaatst…Ina at the movies: The Dark TowerMy Profile

 4. femketje says:

  super leuk om te zien :D wil er graag ook weer eens heen!
  femketje onlangs geplaatst…Nails – Black Glitter Galore.My Profile

 5. Elke says:

  Oeeeh, ik wil ook zo graag nog eens naar londen!
  Elke onlangs geplaatst…Trend alert // magical makeup brushesMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge