Waarom spiegelverlichting in de badkamer belangrijk is

Spiegelverlichting, eens wat anders denk ik dan. Vandaag vertel ik dan ook waarom spiegelverlichting in je badkamer belangrijk is.

Het zorgt voor extra sfeer

Geef nu toe, zo wat licht in de badkamer zorgt ook gewoon voor wat extra sfeer. Als ik bij mij in de badkamer binnen kom vind ik het zo gezellig. Wij hebben zo twee spotten die gericht staan naar de spiegel. Ik kan in de ochtend niet heel veel licht verdragen, dus doe ik standaard één lampje uit. De eerste foto die jullie zien vind ik zo mooi! Want de lichtinval komt net op de perfecte plaats.

Je kan je beter opmaken

L-shaped make-up vanity - white with natural day light, perfect space !

Tja als je jezelf gaat opmaken in de badkamer is het wel handig dat je een hoekje hebt waarbij je echt voldoende licht hebt. Het beste licht is natuurlijk daglicht, maar tegenwoordig heb je ook lampen die daglicht nabootsen. Zulke spots dat worden gebruikt zijn speciale Led spots van Budgetlight .Ik heb ook al eens voorgehad dat ik mij had opgemaakt in te donker licht, nu ja achteraf bleek dat ik de spots moest vervangen. Toen kwam ik naar buiten met toch wel veel te donkere foundation, oeps!

Zorg voor licht op de juiste plaats

Het is niet nodig om volledig je badkamer te verlichten, want dat is totaal niet gezellig. Maar kies voor bepaalde plaatsen in je badkamer die je wilt verlichten zoals bijvoorbeeld de spiegel of het bad. Het zorgt meteen voor een warme sfeer. Want als er iets is waar ik totaal niet van hou is een oververlichte badkamer.

 

Hou jij van wel wat sfeer verlichting?

Comments

  1. Wauw wat een mooie inspirerende foto’s! Ik vind het ook belangrijk om goede verlichting in de badkamer te hebben.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge