Two days in beautiful London

Two days in beautiful London
Maandag en dinsdag was ik samen met mijn beste vriendin in Londen. Het was een geweldige reisje! Ik heb in Londen gevlogd, maar ook een heleboel foto’s gemaakt. Ik deel vandaag de mooiste foto’s met jullie en morgen en overmorgen vind je de vlog(s) van Londen terug.

Toen we samen hadden afgesproken voor we naar Londen gingen, besloten we dat we de film nothing hill zouden bekijken. Dit omdat we graag het mooie plaatsje in Londen eens in het echt willen zien. Toen we er eenmaal waren ( Portobello road, Nothing Hill) waren we alle twee onder de indruk. De mooie gekleurde huisjes, de gezelligheid van de winkeltjes. Alles was net zoals in de film. Het was net een droom! Dit is volgens mij een plekje dat veel te weinig wordt bezocht. Als je naar Londen gaan is dit echt een plaats die je moet gezien hebben!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hierna was het tijd voor een iets drukkere plaats. Je kunt het misschien al raden: Oxford Street. Voornamelijk kwamen we er maar voor één winkel: Lush! In de vlog zie je de winkel uitgebreid terug. Het was de moeite dat kan ik al verklappen.

Nadat we even hadden uitgerust in ons hotel was het tijd voor een hapje te eten op Camden Market. Wat een gezellige kraampjes met niet alleen eten, maar ook juweeltjes! Daar wil ik zeker nog is terug. Ik vond de buurt rondom Camden Town ook heel bijzonder.

De dag was nog lang dus hadden we besloten dat we nog even naar Chinatown gingen. We hadden het na even zoeken gelukkig gevonden. Het leek wel of we in een ander land waren. Leuke winkels vol lekkers! Daar kocht ik wat lekkers, maar dat je zult dat terug zien in de shoplog. Die zal volgende week online komen.

Oké, dan was het plots 22 u en we wilden graag een mooie herinnering dus gingen we naar een toeristische plek. De Big Ben en de London Eye. Daar namen we een leuke foto. Ik vind dit nog steeds een hele bijzondere en mooie plaats. De gezelligheid is er daar altijd aanwezig.

Van dag twee heb ik niet zo echt bijzondere foto’s, maar we zijn gaan shoppen in het Westfield shoppingcentrum. Dat was enorm leuk. Jammer dat het wel wat drukker werd. Daarna zijn we lekker een cheeseburger deluxe met sweet potatoes gaan eten bij TGI Fridays, dat was volgens mij de lekkerste hamburger ooit! Gelukkig staat dit ook vast op beeld.

Zoals je hebt kunnen lezen heb ik een geweldige tijd gehad in Londen. Ik ga er zeker nog eens terug!

Ben jij al in Londen geweest?

 

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Eline says:

  Leuke foto’s, Londen is zo leuk!
  Eline onlangs geplaatst…Benefit They’re Real! Push-Up Beyond Green EyelinerMy Profile

 2. Leuk! Ik ben nog nooit in Londen geweest
  thebeautyblognl onlangs geplaatst…OOTD | Animal VibesMy Profile

 3. Melissa says:

  Nothing Hill is zo een leuke wijk! Heb ik ook al bezocht. Camden Town is my fav deel van Londen. Ik kan niet wachten om terug te gaan in September. Mooi foto’s ook x

  1. Jana says:

   Dankjewel :D

 4. Britt says:

  Londen is zo leuk!
  Prachtige foto’s heb je gemaakt! Kijk al uit naar de vlogs…

 5. Ines says:

  Oh dat ziet er tof uit! Ik wil ook supergraag eens portobello road zien!
  Ines onlangs geplaatst…MuziekjesMy Profile

  1. Jana says:

   Dat is echt een aanrader :D

 6. Marie says:

  Leuke foto’s, je hebt het duidelijk heel erg naar je zin gehad ! :)
  Marie onlangs geplaatst…Shoplog • Lush • Numero 5My Profile

 7. Marijke says:

  Leuke foto’s! London is zo leuk hé! :-)
  Marijke onlangs geplaatst…Tip: Blog Planners!My Profile

  1. Jana says:

   Zeg dat wel :D

 8. Tessa | Daily Inception says:

  Ontzettende leuke foto’s! Helaas ben ik nog niet in Londen geweest, maar hij staat zeker op mijn Bucketlist!

  1. Jana says:

   Het is zeker is een bezoekje waard :D

 9. […] voorbij! Het was een hele leuke week doordat ik twee geweldige dagen in Londen heb doorgebracht. Het artikel met foto’s heb je al gisteren kunnen zien. Ik heb ook nog andere dingen gedaan en dat laat ik je vandaag […]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge