Twee dagen in het mooie Amsterdam

Zoals jullie gisteren in mijn persoonlijk artikel konden lezen ben ik vorige week maandag en dinsdag naar Amsterdam geweest. Ik vond het dan ook nog een leuk idee om nog even een foto artikel te maken en te vertellen wat ik gedaan heb.

Maandag in Amsterdam

1

In de trein opweg naar Amsterdam! Het was best een lange rit, maar het was het volledig waard.

2

Na even te rusten in ons mooi hotel ( Hampton by Hilton). Hierna was het wel tijd voor wat lekkers bij Simit Sarayi. We begonnen meteen met iets heel lekkers.

4 5

27

30 6 7

Nadat we wat hadden gewinkeld in de welbekende winkelstraten in Amsterdam, namen we ook nog een kijkje bij de Bijenkorf. Wat een hoop prachtige merken een allemaal. Het is helaas wel bij kijken gebleven, haha!

8 9 10

Nadat we hadden gewinkeld in het mooie Amsterdam ( wat een hoop winkels!) zijn we naar het huis van Anne Frank geweest. Hier wou ik al zo lang naartoe gaan, maar ik vreesde ervoor want er stond zo een lange wachtrij. We moesten ongeveer een uurtje wachten voordat we binnen mochten. Maar eenmaal dat we binnen waren vond ik het wachten volledig waard! We mochten binnen geen foto’s maken, wat natuurlijk volledig normaal is. Ik zou zeggen, neem zelf is een kijkje dan kun je dit volledig zelf eens beleven. En daarbij was onze eerste dag voorbij, het was zeker geslaagd. Maar onze voetjes waren allebei wel toe aan een beetje rust..

Dinsdag in Amsterdam

11

Dinsdag was een mooie dag, dus deed ik mijn shortje aan. Daarna was het tijd voor ontbijt.

12

bvvv

13

Na ons stevig ontbijt, dat zo snel op was dat ik zelfs geen foto heb zijn we naar de 9 straatjes geweest. Dit zijn allemaal verschillende straatjes aan de grachten in Amsterdam. In deze straatjes vind je vintage winkeltjes en vele andere leuke winkeltjes. Ik vond het een hele leuke buurt in Amsterdam. Hier wil ik zeker nog terug gaan.

14 15 16

14137688_1223900967655261_367261811_n bvva2

Hierna hebben we een heel erg mooi park bezocht in Amsterdam, namelijk het Vondelpark. Doordat het zo warm weer was zag het park er nog mooier uit. In dit park kun je heerlijk zonnen of gewoon even rusten.

17 18 20

32 21 22 23

Iets wat we allebei heel graag wilden doen was toch wel een boottocht doorheen de grachten van Amsterdam. Door het mooie weer was zo een boottochtje ideaal. Ik raad iedereen dit aan om een keertje te doen, want je ziet ontzettend veel. Ik vond dat Chinees restaurant op het water erg leuk!

24 25

IMG_20160823_16373634

We waren allebei ontzettend moe, dus besloten we even te rusten. We sloten onze citytrip in Amsterdam af met de enige echte kroket uit de muur!

Morgen zien jullie mijn aankoopjes van in Amsterdam. Ik vond het een hele toffe citytrip!

Ben jij al is in Amsterdam geweest?

 

Comments

 1. Vanessa says:

  Leuk verslag! Ik ben ook al eens in Amsterdam geweest en ik vind het een gezellige stad, vooral door de mooie grachten. Ik ben ook in de Bijenkorf geweest, maar ook bij mij is het bij kijken gebleven, haha. Tof dat je naar het huis van Anne Frank bent geweest, dat heb ik nog niet gedaan. X
  Vanessa onlangs geplaatst…Dove Nourishing Care & OilMy Profile

 2. femketje says:

  als dutchy kan ik niet anders dan aardig vaak in amsterdam komen :D
  femketje onlangs geplaatst…I ♡ Heart Makeup – Lip Lava Liquid Lipsticks.My Profile

  1. Jana says:

   Ooh zalig!! :D

 3. Saraya says:

  Leuk verslagje, ik wil ook eens naar Amsterdam ziet er een mooie stad uit :)!
  Ben al benieuwd naar je aankoopjes!
  Saraya onlangs geplaatst…Guess Goldplated Armband Met Swarovski KristalMy Profile

 4. De Dotties says:

  Amsterdam is echt zo mooi! Zou ik heel graag nog eens terug gaan!

 5. Lara says:

  Ik ben op net dezelfde dagen als jou naar Amsterdam geweest en ik zat bij jou op de trein! Ik wist niet zeker of jij het wel was, maar nu weet ik het wel haha! Leuk verslagje!

  1. Jana says:

   Haha echt?! Wat grappig is dat, bedankt. Ik neem zo meteen een kijkje op je blog :-) x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge