Tips om je huis net dat tikkeltje gezelliger te maken

Soms is het moeilijk om van je huis je thuis te maken, maar met enkele tips kom je er wel. Ik heb er een paar die ik zelf wel gebruik.

Gebruik maken van fotokaders

Tips om je huis net dat tikkeltje gezelliger te maken

Zo een foto muur bij je thuis maakt je huis meteen een stuk gezelliger. Ik heb hier thuis echt zoveel foto kaders omhoog hangen. Of ik zet ze ergens neer, omdat ik vind dat het meteen een stuk gezelliger uitziet. Zo foto’s in je huis zorgt ook voor een gevoel van vertrouwen en je voelt je meteen thuis!

Maak alle plaatsen in je huis gezellig.

Meeste artikels die ik kan vinden op internet gaan over je woonkamer gezellig maken, maar moet de rest van je huis dan niet gezellig zijn? Ik vind het toch wel aangenaam om in alle plekken van je huis wat van jezelf te stoppen en het zo aangenaam mogelijk te maken. Zo vind ik het wel tof om eens in zo van die lifestyle magazines te bladeren om daar inspiratie op te doen, vooral een keuken. Want dat vind ik moeilijk om echt leuk en gezellig te maken te maken. Daarom vind ik het wel handig dat ik nu echt een site heb gevonden waar je veel keukeninspiratie kunt opdoen. Ik vind het heerlijk om op dit soort sites rond te snuffelen om te kijken naar hoe ik mijn droomkeuken zou willen samenstellen als ik ooit een nieuwe keuken ga kopen, maar vooral ook om ideeën te krijgen voor meer sfeer in de keuken. De keukens zijn hier heel mooi gestyled, dus ik kijk graag naar de foto’s. Zo krijg ik ideeën voor dingen die ik neer zou kunnen zetten om meer sfeer te maken in mijn eigen keuken.

Kies voor een zachte kleur

De douchegels op deze foto hebben niks met dit artikel te maken, maar wel de achtergrond. De steentjes die werden gebruikt voor deze badkamer muur te maken. Deze kleurencombinatie van deze stenen die werden gebruikt straalt toch meteen rust en warmte uit? Ik wou dat ik zo’n badkamer had! Want nee hoor dit is namelijk de badkamer op mijn werk.                               ( schoonheidssalon Sentido).

Het warm aankleden

Hoe kan je het nu warm aankleden? Dat kan eigenlijk met twee dingen: kussens en dekens. EN het liefst in zachte kleur. Als je daar tenminste net zoals mij ook wel van houd. Want bovenstaande kleuren ( rechts) zijn echt mijn favoriet! Zo met die kleuren zou ik mijn huis gezellig maken.

Sowieso mag je de kaarsen niet vergeten

Hier bij ons thuis branden er altijd kaarsjes en op mijn werk ook. Dus daarom vind ik dat kaarsen echt een sfeer van gezelligheid creëert. Het zorgt voor een warme plek en is erg mooi als decoratie. Het maakt eigenlijk van je huis een thuis en ik wordt er zelf ook wel rustig van. Mijn favoriete kaarsen? Dat zijn er zeker van Yankee Candle en daarvan maakte ik ook een artikel van.

Hoe maak jij je huis gezellig? Heb jij nog ideetjes?

Liefs,Jana.x

Comments

  1. Evelien says:

    Ik vind het altijd heerlijk om droomkeukens te kijken op Pinterest! Leuke tips verder, kaarsen ontbreken hier ook nooit in de winter :-)
    Evelien onlangs geplaatst…Review: Lush Butterbear Shower JellyMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge