Ontspannen is goed voor je (tips!)

We starten de week met een artikel waarin ik enkele tips met jullie deel hoe je nu precies eens goed tot rust kunt komen. Zo een beetje een goed artikel om de week mee te beginnen..

Verzorg jezelf

Ontspannen is goed voor je (tips!)

Ik probeer en dat lukt me goed om één keer in de week een gezichtsmaskertje te doen. Niet alleen om mijzelf te verzorgen, maar ook gewoon puur voor de ontspanning. En helemaal niks doen en gewoon je maskertje laten intrekken. Pas op dat is soms voor mij moeilijk! Want ik wil soms van alles nog doen.

Ga eens weg met vrienden

Daar moet je tijd voor maken, maar geloof mij eens je de datum heb vast gelegd en het is zover en nog zo gezellig met vrienden of met één vriendin. Het kan zo gezellig en ontspannend zijn om eens weg te zijn. Dat kan gewoon eens iets gaan drinken zijn bijvoorbeeld. Dat hoeft niet meteen een hele dag te zijn dat je weg bent.

Neem een relaxerend bad

 

Geef nu toch toe, een ontspannend bad is ook iets wat kan helpen als je vol stress zit. Ik vind een bad nemen het ideale moment om de dag te starten of om de dag te eindigen. Het liefst neem ik een bad vol schuim of met een bruisbal van Lush, zalig! Wij hebben sinds kort ook een nieuwe badkraan besteld en ook al reeds ontvangen, want zoals je kunt zien op de foto heeft die echt veel straalkracht en dat is wat ik persoonlijk het liefste heb.

Maak een wandeling

Eerlijk? Ik heb dit één keertje gedaan. Ik had echt zoveel stress om iets waar ik mij in had opgejaagd dat ik gewoon eens ben buiten gaan wandelen, daarna ging ik werken en dit voelde zoveel beter! Wandelen en je gedachten verzetten is gewoon de beste tip die ik jou kan geven!

Doe minstens 1 keer per week iets dat je ontspant

Dat kan bijvoorbeeld zijn door een keertje te gaan shoppen. Dat ontspant mij namelijk heel erg!

Ga eens naar de schoonheidsspecialiste en kies eens voor iets dat je leuk vind om te doen. Een gelaatsverzorging of een massage is altijd wel zalig!

Of doe eens lekker niks!

Dat is ook altijd een goede optie!

Fijne maandag gewenst!

 

Liefs,Jana.x

 

Comments

 1. Elke says:

  Wat een fijne tips geef je!

 2. Super goede en fijne tips! Dit zijn tips die ik zelf ook neem, maar een goede wandeling zou me ook eens deugd doen. Maar met deze koude neem ik toch liever een warm ontspannen bad! ♡
  Emke De Jonghe onlangs geplaatst…Mijn eerste ervaring met One By One Lashes!My Profile

  1. Jana says:

   Groot gelijk! x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge