Moeilijk met dingen weggooien?

Moeilijk met dingen weggooien?
Afgelopen zaterdag besloot ik eens een beetje op te ruimen, toen dacht ik na waarom ik het vroeger of zelfs een jaar terug moeilijk had om dingen weg te gooien? Ik geef je vandaag enkele tips hoe je gemakkelijk iets kunt weggooien en zou eindelijk eens goed kunt opruimen. Dit zijn mijn persoonlijke tips, dus het kan zijn dat jij hier een ander idee over hebt.

 • Bij een kledingstuk of een product vraag je jezelf af? Heb ik dit voorbij twee maand nog aangedaan of gebruikt? Zo neen, gooi het meteen weg of geef het weg, verkoop het.

 • Geeft iets een speciale of emotionele waarde? Geef het dan een mooi plekje in je kamer.
 • Wil je iets heel graag houden maar gebruik je het niet meer of is het enkel een herinnering? Maak er een mooie foto van. Je kunt immers niet alles houden. Want aan alles zit een herinnering.

DSC_0909

 • Denk eraan dat je er iemand anders blij mee kunt maken.
 • Het voordeel is: als je dingen weggooit voelt het meteen zo goed!

 • Maak er tijd voor om op te ruimen. Als je dit vlug doet, wordt het een rommel!
 • Maak een lijstje met producten die je zeker wilt opmaken in een bepaalde tijd.
 Dit waren mijn persoonlijke tips zodat jij het gemakkelijker hebt om dingen weg te gooien. Heb jij nog tips? Plaats ze dan zeker bij de reactie’s.

Liefs,Jana.x

 

Comments

 1. Manon says:

  Leuk artikel om te lezen. Ik vind het soms wel moeilijk om iets weg te gooien ook al heeft het geen emotionele waarde, maar dan denk ik iemand anders heeft het misshien wel harder nodig dan mij!

 2. Julie says:

  Ik vind ‘twee maanden’ wel een heel korte referentieperiode. Als ik al mijn kleren zou aandoen, zou ik langer dan twee maanden toekomen met alles denk ik. Ik wissel niet iedere dag van kleding bijvoorbeeld. :-)
  Julie onlangs geplaatst…Julie | Goed Gevoel DeautyboxMy Profile

  1. Jana says:

   Het zijn mijn persoonlijke tips, jou mening kan dit uiteraard veranderen. Zoals vermeld

 3. Saraya says:

  Leuk Artikel, vroeger had ik moeite om spulletjes weg te gooien maar sinds ik alleen woon niet meer! Heb niet graag rommel in huis :)
  X
  Saraya onlangs geplaatst…Catrice Kaviar Gauche / Gentle Lipgloss!My Profile

 4. Ine says:

  Ik vind het super moeilijk om iets weg te doen, zeker als ik het met mijn eigen centjes heb betaald. Die laatste tip is wel goed, en eens ik eraan begin ga ik er echt voor ^^
  Ine onlangs geplaatst…Flormar: Fusion Power Foundation SerumMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge