Mijn zomer musthaves van 2016

Het zonnetje zou vanaf vandaag normaal gezien gaan komen.. dus ik vond het wel tijd om vandaag mijn zomer musthaves met jullie te delen. Laten we eens even kijken.

 

 

 

+
Het eerste ultieme zomerproduct is voor mij toch een verfrissende body mist. En al zeker met een bloemig geurtje. Zo een body mist vind ik een heerlijke verfrissing tijdens een warme dag. Dit is er eentje van bij & Other Stories.

Mijn zomer musthaves van 201641

Natuurlijk moet je make-up ook de hele dag mooi blijven zitten. Dit kan enkel en alleen met een make-up fixer voor het gezicht. Ik gebruik deze in de zomer wel elke dag! Het zorgt naast een verfrissend gevoel ook nog eens dat je make-up mooi gefixeerd wordt.Mijn zomer musthaves van 201645

Wie kent deze nu niet?! De invisiboble is een kleurrijke haarelastiek waardoor je geen hoofdpijn krijgt en geen knik in je haar. Ik draag ze persoonlijk het liefst in de zomer, omdat je ze ontzettend snel in je haar kunt doen en ze zien er nog is leuk uit.
Mijn zomer musthaves van 201654

Weg met die winter geuren en maak plaats voor wat zomerse douchegels. Deze fruitige douchegel zorgt meten voor een verfrissend gevoel. Deze zomer is dit toch wel mijn favoriete douchegel geworden!
Mijn zomer musthaves van 201655

Vele mensen vergeten om hun voetjes te verzorgen. Maar deze heerlijke voetgel zorgt na een warme dag meteen voor een verfrissend gevoel. Je kunt er ook vermoeiende benen mee insmeren, werkt perfect!

Mijn zomer musthaves van 201674

Mijn zomer musthaves van 2016 sluit ik af met een primer. Ik gebruik niet elke dag een primer, maar enkel en alleen als het echt nodig is en als het echt een warme dag is. Ik vind het dan ontzettend fijn om een primer te gebruiken. Dit zorgt er namelijk voor dat je make-up gedurende de hele dag mooi blijft zitten.

Mijn zomer musthaves van 2016546

Zo, dit waren mijn zomer musthaves van 2016 en wat zijn jou zomer musthaves?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Vanessa says:

  Ik ben ook gek op zomerse douchegels! Zo’n haarelastiekje moet ik me nog eens aanschaffen want dat lijkt me erg handig X
  Vanessa onlangs geplaatst…Kruidvat Solait Transparent Sunspray Refreshing SPF 50My Profile

 2. Manon says:

  Ik heb nog body mists van VS, die moet ik eerst opmaken
  Manon onlangs geplaatst…Catrice LE Bold Softness | Colour Correcting PowderMy Profile

 3. Evelien says:

  Leuke must haves! Die Shinjuku Bloom body mist lijkt me heerlijk ruiken. De overige producten ken ik niet, maar klinken erg goed. De invisibobble heb ik ook, maar dan in het zwart. Vind hem erg fijn, zou hem ook nog wel in andere kleuren willen, zoals roze dus!
  Evelien onlangs geplaatst…Action must haves: week 25My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge