Mijn vakantieplannen en persoonlijk leven

Tussen al die beauty artikels, vind ik een wat meer persoonlijk artikel toch ook wel leuk! Ik ga jullie kort vertellen wat er komende weken nog op de planning staat. Ben je benieuwd? Lees dan zeker het volledige artikel.

Londen..

Big Ben Structure Near White Concrete Structure

Ja inderdaad je leest het heel erg goed! Ik ga na een lange tijd terug naar Londen! Ik vertrek namelijk 13 augustus naar Londen. Ik ga ook voor de eerste keer ooit in mijn leven met het vliegtuig. Best spannend eigenlijk. Ik ga samen met mijn beste vriendin en we gaan voor drie dagen. We hebben ook al zo een beetje een planning gemaakt wat we gaan doen. We gaan dus de eerste dag naar Harrods voor de eerste keer. Ook naar Nothing hill, omdat het daar zo mooi is en dan Covent Garden. Onze tweede dag bestaat uit shopping op Oxford street en in het Westfield shoppingcentrum. Tot slot dag drie als we al bijna naar huis moeten gaan, doe we de dingen waar we nog zin in hebben. Leuk leuk! Ik kijk er naar uit. Volgens mij ga ik echt zoveel shoppen..

Verder..

Close-up Portrait of Young Woman

Ik wil dit artikel ook een tikkeltje persoonlijk maken, want zoals jullie wel weten begon ik te werken in het schoonheidssalon in het weekend en ook al even in de week. Maar goed nieuws, want ik mag namelijk vast aan de slag in dit schoonheidssalon. Dit nieuws weet ik al even, maar ik heb nog niet echt de kans gehad om dit te delen. Het is echt mijn droomjob & passie! Ik vind dat het niet aanvoelt om te gaan werken en daarnaast kan ik ook nog mijn blog doen, want mijn dagen en uren zijn hieraan ook aangepast. Leuk hé? Verder maak ik ook filmpjes voor mijn werk, dus dat is ook wel uniek. Ik leer elke dag nog veel bij en dat maakt het elke dag ook zo spannend en zo is iedere dag speciaal..

Mijn blog

blog, icon, information

Met mijn blog gaat het ook super goed! Beter als vroeger, want ik krijg steeds leuke mailtjes om samen te werken. Vroeger kreeg ik veel meer pakketjes dan nu, maar ik vind persoonlijk de samenwerkingen nu net dat tikkeltje specialer ( Hunkemoller o.a.). Ik vind het bloggen nog steeds een leuke hobby en als ik eens een dagje of twee niet blog mis ik het al! Dus ik zal zeker nog vele jaartjes gaan bloggen..

Naar zee en verder..

foto van Jana Raveydts.

In september vertrek ik ook voor 5 dagen naar de zee en dat vind ik ook enorm leuk, want dit is ook al even geleden. Voor de eerste keer gaan mijn ouders ook op hotel. Het wordt zeker ontspannen voor mij die 5 dagen. Ik vind dat ik aan de zee echt tot rust kan komen. Verder ga ik deze vakantie vast en zeker nog leuke uitstapjes maken en ook nog vele opleidingen doen voor mijn werk. Ik ga o.a. nog veel oefenen voor de nagels en nog andere leuke dingen.

Als jullie het leuk vinden maak ik binnenkort nog een persoonlijk artikel. Wat is het leukste dat jij gaat doen deze zomer?

Liefs,Jana.x

Comments

  1. Super leuk! Ik ben nog nooit naar Londen geweest maar zou er erg graag heen willen! En wat fijn dat je het zo naar je zin hebt op je werk en dat je ook lekker kunt bloggen! x

  2. Vanessa says:

    Leuke vooruitzichten! Veel plezier in Londen en aan zee. Super dat je nu vast aan de slag kan in het schoonheidssalon en dat je daarnaast nog kunt bloggen. Veel succes met alles! X
    Vanessa onlangs geplaatst…4 x keuken trendsMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge