Mijn Nooz wellness beleving

Ik had een poll op Instagram geplaatst waarin ik jullie vroeg of jullie graag een artikel wilden zien van mijn Nooz wellness beleving. En de meeste stemmen gingen naar JA! Dus bij deze, toppie!

De merknaam NOOZ is afgeleid van het Engelse werkwoord “to snooze”. Je kent “snooze” allicht van de knop op je wekkerradio. “Snooze” staat voor “Lekker genieten in een ongedwongen sfeer.

Nooz is een wellness & relax concept waar je op je eigen manier heerlijk kunt ontspannen. Je kunt op de website verschillende verwenpakketten reserveren/samenstellen en wij hadden gekozen voor het half day nature pakket. Zoals het woord als zelf zegt mag je een halve dag genieten en dit in het midden van de natuur.. echt tussen de bossen. Eerst werden we ontvangen met een glaasje fruitsap en dit in een gezellige ruimte met sfeerlicht, hier kregen wij uitleg wat er allemaal ging gebeuren. Dan mochten we mee volgen via een leuk een gezellig pad midden in het bos..hier kregen we uitleg over de mystic water. Heerlijk ontspannen in het warme water met een gezellige achtergrond en lekkere hapjes..

We hadden ook nog de panoramische brunch geboekt ( dit is apart). En zoals je op de foto wel kunt zien is dit werkelijk de moeite! We mochten ook kiezen welk omelet we aten, leuk! Alles was superlekker en ook vers. Ik heb er echt van genoten!

Las Vegas Massage In Summerlin Las Vegas with Kris Kelley

Als laatste mochten we een geurtje kiezen voor onze massage en daarna was het tijd voor onze massage. En die was ook heerlijk ontspannend. Het was net of ik even ergens was, zo goed was het. De massage was erg uitgebreid, dus dat is ook een pluspunt!

foto van Beautytwist.be.

Zo, dit was mijn wellness beleving bij Nooz. Wil je heerlijk ontspannen en even weg zijn van alle drukte en sociale media? Dan is dit iets voor jou!

Ben jij al naar de wellness geweest?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Vanessa says:

  Wat een heerlijke welness zo tussen de bossen. En zo’n lekker eten allemaal! X
  Vanessa onlangs geplaatst…2 soorten mensen: hoe goed passen jullie bij elkaar?My Profile

  1. Jana says:

   Zeker en vast dat het heerlijk was :D

 2. wim says:

  Waaww ! Super leuke Blog !

  1. Jana says:

   Dankjewel :D

 3. Igor Rabaut says:

  Een Nooz-beleving is een hemelse beleving! Absoluut de moeite waard om daar een dagje (of meerdere dagen) te boeken. Alles is er top: eten, massage, overnachten, baden, …
  Knap blogartikel, trouwens…

  1. Jana says:

   Dankjewel voor je reactie & complimenten :D x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge