Marc Inbane tanning spray

Je ziet ze overal voorbij komen de Marc Inbane tanning spray(s). Ik vond het dan ook een goed idee om eens eentje uit te proberen. Ik ben wel toe aan een mooi bruin kleurtje en zou Marc Inbane mij hiermee helpen??

De tanning sprays van Marc Inbane vind je meestal terug op verschillende beauty beurzen. Denk maar aan de Estetikabeurs, de Goed Gevoel beurs en waarschijnlijk nog veel meer! Daar kan je ze dan ook steeds uitproberen. Dus dat is wel gemakkelijk. Ik vind dat Marc Inbane een hele toffe look heeft, want ze hebben steeds hetzelfde kenmerkend uiterlijk. Een chique zwarte verpakking met duidelijk witte letters.

Op de achterkant van de tanning spray staat ook nog wat extra informatie zoals dat Marc Inbane gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten.

Hoe gebruik je de Marc Inbane tanning spray?

 • Eigenlijk is het best dat je voor je een tanning spray gebruikt je huid even scrubt. Het moet niet, maar het voorkomt vlekken.
 • Dan spray je ongeveer 30 cm van het lichaamsdeel
 • De spray droog je met een haardroger of aan de lucht.

Marc Inbane tanning spray voor

Dit is zonder de tanning spray van Marc Inbane.

Marc Inbane tanning spray na foto Marc Inbane tanning spray na

En dit is het resultaat met de Marc Inbane tanning spray. Ik vind het resultaat heel natuurlijk en ik vind dat ik een mooi bruin kleurtje heb. Daarnaast vond ik het ook helemaal niet moeilijk om aan te brengen, maar ik verdeel het wel nog even met een speciale handschoen voor als je een tanning spray/mousse gebruikt. Zo vind ik het resultaat nog natuurlijk. Mijn bruin kleurtje bleef toch ongeveer zo een 3 tot 4 dagen mooi, daarna is het tijd om terug bij te werken. Ik ga dit zeker ook eens proberen op mijn benen, zo heb ik een mooi bruin kleurtje in de zomer.

Marc Inbane tanning spray57

Voor een kleine set van Marc Inbane betaal je € 24,95 en voor een grote versie € 39,95. Je kunt het product bestellen op de webshop van Marc Inbane of op andere webshops zoals bij John Beerens.

Heb jij al is een tanning spray gebruikt?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Vanessa says:

  Geeft een mooi resultaat! Ik heb ooit een tanning spray gebruikt op mijn benen en dat is helemaal mislukt. Mijn benen én voeten zaten helemaal onder de vlekken. Door deze ervaring ben ik dus bang geworden om zo’n product te gebruiken. X
  Vanessa onlangs geplaatst…Tip: Moederdag chocolade van Chocoladebezorgd.nlMy Profile

 2. manon says:

  Wat een verschil. Eigenlijk hou ik niet zo van dit soort producten
  manon onlangs geplaatst…Pulsin | 3x High Protein SnacksMy Profile

 3. Miss says:

  Deze geeft wel een mooi en egaal resultaat!
  Miss onlangs geplaatst…Event // beauty trends yves rocherMy Profile

 4. Saraya says:

  Mooi egaal resultaat, maar zelf ben ik niet voor zelfbruiners :)
  X
  Saraya onlangs geplaatst…Mac Lustre Lipstick / Milan ModeMy Profile

 5. Amélie says:

  Mooi resultaat!
  Amélie onlangs geplaatst…6 toffe decoraties die je moet hebbenMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge