Make-up hoekjes om bij weg te dromen

Een make-up hoekje heb jij dat ook?! Ik wel. Ik vind het zo gezellig om mij in de ochtend op te maken. Maar het kan nog beter! En daarom dit artikel, even om bij weg te dromen of wie weet voor later..

Voor als je niet veel plaats/ruimte hebt.

Corner Makeup and Hairstyling Vanity
1)
Make up corner
2)
  1. Oh als eerste heb ik echt al een heel mooi voorbeeld gevonden! Ik vind zo een klein, maar gezellig hoekje echt wel iets hebben. Zo’n poefje als stoel is ook ideaal want het neemt helemaal niet veel plaats in.
  2. Voor als je echt heel erg weinig plaats/ruimte hebt is een klapstoeltje perfect! Je hangt het stoeltje als het ware gewoon met een haakje omhoog. Ik zou voor mijn make-up wel nog een apart kastje moeten hebben, want in zo’n soort kaastje met twee kleine lades kan echt wel weinig in.

 

Iets meer luxe en ruimte

L-shaped make-up vanity - white with natural day light, perfect space !
3)

 

 

 

4)

3) Als je dan toch wat meer plaats hebt kun je het natuurlijk ook zo inrichten dat je make-up hoek echt een plekje apart is. Zoiets qua kleuren en stijl vind ik echt heel mooi! Vooral zo het marmer maakt het geheel erg chique

4) Als laatste make-up hoekje, iets simpeler. Maar toch redelijk wat plaats om al je make-up producten kwijt te kunnen. Zoals je wel kunt zien vind ik lichte kleuren, vooral dus wit er erg chique uitzien. Ik ben nu ook tevreden met mijn make-up hoekje, maar ik mis zo’n beetje echt een stoel waar ik mij rustig kan opmaken, want nu zet ik mij neer op mijn bed. Maar het is nochtans gemakkelijk om zelfs nu online stoelen te kopen.

 

Hoe ziet jou make-up hoek eruit?

 

Liefs,Jana.x

Comments

  1. Evelien says:

    Ik kan hier echt ├║ren bij wegkwijlen, weet je dat? Mooiii. Ik wil ook zo’n hoekje <3
    Evelien onlangs geplaatst…Review: Essence Into The Snow Glow productenMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge