Kleine dingen die je interieur leuker kunnen maken

Soms zijn er maar kleine dingen nodig die je interieur net dat tikkeltje leuker kunnen maken. Ik deel vandaag hieromtrent enkele tips. Lezen jullie mee?

Plantjes

Plantjes, je houdt ervan of je houdt er helemaal niet van. Ik ben er eerlijk gezegd wel een hele grote fan van! Ik vind dat ze je interieur meteen wat meer meer kleur geven. Bloemen vind ik ook mooi, maar zet er een plantje bij zodat het geheel nog leuker wordt. Zoals je op de foto ook kunt zien staan er ook kleine cactussen bij, want die zijn nu helemaal weer in de mode!

Hippe afvalbak

Je kent het wel, je hebt een leuk interieur en dan staat in het midden van je keuken je vuilbak. Helemaal niet zo leuk meer toch? Een vuilbak is een vuilbak en daarmee is alles gezegd. Nu ja dat dacht ik, want zoals je ziet zijn er tegenwoordig echt wel leuke modellen vuilbakken. Niet meer in een saaie grijze of groene kleur, maar echt in de meeste hippe kleuren en designs. Zelfs in de leukste vormen en grotes. Het is meteen een eyecatcher in je woning. Vind je niet?

Liever een inbouwemmer? Je wilt toch geen afvalemmer in het midden van je keuken? Ja dat kan ook. Want deze modellen kan je goed verstoppen.

Weg met kale muren

Thuis hebben we aan onze muur ook altijd iets van een kader omhoog hangen. Dat kan een gewone foto kader zijn, want dat heeft nu echt wel iets persoonlijks. Maar ik vind een mengeling altijd wel het leukste. Een combinatie van bijvoorbeeld kaders met quote’s of gewoon een mooie strandfoto. Het straalt rust uit, maar pas wel op dat je je muur niet vol hangt met kaders. Want dan is het rust gevoel wel meteen weg. Dat is volgens mij nu ook niet de bedoeling.

Een eyecatcher

Als je de mogelijkheid om dit te doen zeg ik doen! Kies voor een accent muur in je huis. Slechts één muur in je huis heeft een andere structuur of een speciaal behangpapier zoals je ziet op bovenstaande foto’s . Zo lijkt het alsof je een stukje bos in huis haalt.

Heb jij nog om je interieur leuker te maken?

 

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge