Instagram waardige plekken in Londen die ik wil bezoeken

Huh Londen? Ga je dan naar Londen? Ja dat is nu eens last-minute beslist zie. Ik vond het wel leuk om een artikel te maken met Instagram waardige plekken in Londen die ik wil bezoeken..

Peggy Porschen

Ik begin direct met nummer 1 plaats dat ik ABSOLUUT wil gaan bezoeken in Londen en dat is toch wel Peggy Porschen. Ik heb al zoveel leuke foto’s zien voorbij komen waarbij ik alleen maar jaloers op kan zijn. Dit past perfect bij mijn instagram en natuurlijk roze is mijn lievelingskleur! Als er plaats is wil ik daar ook wel even een lekker taartje gaan eten, maar eerst toch even een foto nemen?!

Nothing Hill – Portobello Road

 

The coloured houses of Portobello Road, London

Hier ben ik al twee keer geweest, maar toen was ik totaal nog niet zo actief bezig op Instagram als nu. Toen nam ik ook wel foto’s bij deze prachtige huizen, maar dat was gewoon als een leuke herinnering. Niet dat ik achteraf iets had van WOW! Nu wil ik hier echt een tal van leuke foto’s nemen. Want zeg nu zelf, als er één ding is dat bij mijn feed past zijn het deze huizen wel. Een foto voor de boekenwinkel van de bekende film ‘Nothing hill’ ja dat staat ook op het lijstje.

Hillgate Place

Afbeeldingsresultaat voor Hillgate Place

Afbeeldingsresultaat voor Hillgate Place

Ik zie jullie al denken dat deze huizen precies zijn zoals de vorige. Maar nee hoor dit is een iets meer rustigere straat en deze huizen heb toch net iets anders. Het is een totaal andere straat en buurt. De huizen zijn net iets kleiner en gezelliger. Dus daar moet ik toch ook is naartoe om even een leuke foto te maken! Hopelijk staan er wel niet te veel auto’s in de weg.

Harrods

Afbeeldingsresultaat voor harrods london

Afbeeldingsresultaat voor harrods london

Vond ik opzicht ook wel mooi voor een foto, maar te donker mag het niet zijn. Want zoals je wel weet hou ik wel van een kleurrijke feed. Dus daar ga ik moeten opletten dat alle foto’s mooi helder en toch wat kleurrijk zijn. Ik wil ook wel even binnengaan. Maar ik schrik altijd van de grote van alles dat ze daar hebben. Voor je het weet ben je een paar uur verder.

Neals Yard

Afbeeldingsresultaat voor Neal’s Yard london

Afbeeldingsresultaat voor Neal’s Yard london

WOW! Dat ik deze plaats nog niet heb bezocht? Kleurrijk en plantjes? Daar hou ik uiteraard wel van. Neals Yard lijkt mij echt de ideale plek om even uit te rusten en dan natuurlijk even een foto te nemen. Ik hou wel van gewoon ergens rondwandelen en nieuwe plekjes ontdekken.

Shoreditch

Afbeeldingsresultaat voor shoreditch graffiti

Afbeeldingsresultaat voor shoreditch

Shoreditch is misschien niet meteen de plaats waar je zou denken dat je naartoe gaat als je naar Londen gaat, maar Shoreditch is eigenlijk wel de hipste wijk in Londen. Dat zie je ook wel aan de graffiti muren en dat is volgens mij eens totaal wat anders voor op de foto te zetten. Ben heel benieuwd naar deze wijk in Londen.

 

Heb jij nog plekken in Londen die ik moet bezoeken? Uiteraard staat de traditionele Big Ben en uiteraard de shoppen street Oxford ook op de planning. 

 

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge