Het welbekende Tweezerman pincet

Een pincet dat meer dan € 20 kost? Moest je mij dit vorig jaar gezegd hebben zou ik even mee hebben gelachen. Maar nu heb ik twee pincetten van het merk Tweezerman in mijn bezit. Ik vertel je vandaag of het zijn geld waard is.

Het welbekende Tweezerman pincet4 Het welbekende Tweezerman pincet74

Ik koos voor het normaal Tweezerman pincet en dan nog een klein meeneem pincet. En uiteraard wou ik wel een pincet met mijn lievelingskleurtje, namelijk roze. Bij de normale versie van het pincet waren er enkel effen kleurtjes, dus zonder print. Maar bij het kleine meeneem pincet had ik meer keuze. Ik koos dus voor een pincet met een leuk printje.

Het welbekende Tweezerman pincetf

Doordat het pincet schuin is afgesneden + met de hand is vervaardigd zorgt dit ervoor dat je zelfs de kleinste haartjes ermee kunt pakken. Ideaal dus!

Het welbekende Tweezerman pincetffv

Gelukkig zit je pincet veilig opgeborgen + er zit een rubberen beschermings- hoedje op het pincet.

epileren

Oké en dan nu uiteraard de test! Ik heb altijd zo van die kleine haartjes, die er met een normaal/goedkoper pincet nooit uit geraken. En ik ben zo iemand die zelfs het innieminnie haartje niet wil laten staan. Ik heb dan altijd het gevoel dat je dit zo goed ziet. Maar met het pincet van Tweezerman is dit voorgoed verleden tijd! Hij grijpt zelfs het kleinste haartje zonder enige moeite. Ik heb dan ook het gevoel dat ik mijn wenkbrauwen niet zo vaak moet epileren met dit pincet. Dus ja, het is zeker en vast zijn geld waard. En het kleine pincet is ontzettend handig voor in je handtas.

Het welbekende Tweezerman pincet extra

Het normale Tweezerman pincet is verkrijgbaar voor € 21,90 en de mini versie voor € 13,40 bij o.a. Ici Paris XL. Ik kocht het pincet met korting voor nog slechts € 17!!

Zou jij zoveel geld geven voor een pincet?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Vanessa says:

  Klinkt zeker goed, maar persoonlijk zou ik niet zoveel geld uitgeven aan een pincet. Ik gebruik eentje van de Primark en die werkt ook ontzettend goed! X
  Vanessa onlangs geplaatst…De biologische Cattier-Paris multifunctionele droge olieMy Profile

 2. femketje says:

  ik vind het zelf echt too much voor een pincet. heb er al jaren eentje van kruidvat huismerk die me 2 euro kostte en deze is nogsteeds na zo’n 8 jaar geweldig goed!
  femketje onlangs geplaatst…NOTD – Blue As Can Be (Simple Mermaid Nails).My Profile

 3. BeautyLoves says:

  Ik heb hem ook en voor mij is ‘ie het geld wel waard!
  BeautyLoves onlangs geplaatst…Food: tzatziki & Griekse saladeMy Profile

  1. Jana says:

   Superleuk om te horen :D

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge