Have a good friday!

Ik heb vandaag voor jullie een artikel met vooral foto’s, foto’s die ik vorige week maakte. Ik laat in die foto’s mijn look van die dag zien. Ik heb voor jullie de leukste foto’s uitgekozen en ook foto’s samen met mijn hondje Falco.

beautywi2 pr6blog1 blog5

Ik vond het eens een mooie zonnige dag om foto’s te maken voor mijn blog. Ik heb namelijk ontzettend veel foto’s gemaakt voor mijn persoonlijk profiel + mijn facebookpagina voor mijn blog. Maar ik vond het wel een beetje zonde om de andere foto’s zomaar te laten liggen. Dus hierbij vond ik het wel leuk om dit in de vorm van een artikel te doen. En op vrijdag is zo een artikel wel leuk! En nu zeker ik wat meer tijd heb doordat de examens achter de rug zijn ( behalve eigenlijk nog één: examen recht). De examens zijn namelijk supergoed gegaan, want van de meeste examens weet ik al mijn punten ( behalve theorie gelaatsverzorging). En tot nu toe ben ik geslaagd voor alles. Joehoe!!

blogg blogi

Even terug over naar de look. Ik combineerde vooral de kleurtjes blauw zoals je kunt zien. De blousse is van de Primark volgens en de oorbellen van het schoonheidssalon waar ik werk, mijn favoriet! In mijn haar kan ik eindelijk terug een donut knot maken!

look lookk

En mijn look heb ik afgestemd op de kleding die ik droeg. Een beetje blauwachtig en een donkere schaduw. Ik vind het leuk om te experimenteren met oogschaduwkleurtjes. Jullie zien hier ook het eindresultaat van mijn permanente make-up op mijn wenkbrauwen.

beautytw1

new

Mijn Naked 3 palette is toch mijn favoriet!

pr best friends pr1
pr4 pr5

En dan uiteraard nog enkele foto’s met het liefste hondje van de wereld: Falco!

Zie zo, ik hoop dat jullie zo een artikel tussendoor ook eens leuk vinden. Ik hoop dat jullie een fijn weekend hebben! 

Wat ga jij dit weekend doen?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Vanessa says:

  Wat een mooie foto’s allemaal! Ik vind je ooglook heel mooi. Trouwens fijn om te lezen dat je voor bijna alle examens geslaagd bent, proficiat. En veel succes voor je examen recht! X
  Vanessa onlangs geplaatst…De voor- en nadelen van een ponyMy Profile

  1. Jana says:

   Bedankt Vanessa, dat is lief ^^ x

 2. Miss says:

  Waaauw super dat je tot hiertoe al voor alles geslaagd bent! Super goed meid! Proficiat!
  Miss onlangs geplaatst…Outfit // sporty pinkMy Profile

  1. Jana says:

   Dankjewel :D

 3. mooie look

  liefs
  Karlien
  Karlien – Polished Cats onlangs geplaatst…Travel – Italy, from Rome to Venice (Part I)My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge