Enkele handige reis essentials

Volgende week zondag vertrek ik voor drie dagen naar Londen, dus leek het mij wel handig om een artikel te maken over handige reis essentials die niet mogen ontbreken in je koffer..

Enkele handige reis essentials1

Wat ik altijd aanraad om je koffer toch ietsje lichter te maken is om ervoor te kiezen om travel size verpakkingen mee te nemen. Je kunt je favoriete dag/nachtcrème nog steeds meenemen, maar dan in een kleiner potje. Toch veel handiger dan zo een grotere verpakking. Want zo gaat je koffer snel vol zijn natuurlijk. Droogshampoo zien jullie ook op de foto, want dit vind ik ook zo handig! Want ik heb een frou frou en dan voelt die snel heel vettig aan. Niet zo aangenaam.

Enkele handige reis essentials4

Nog iets dat ik altijd meeneem is toch wel een notitieboekje. Daarin kun je namelijk noteren wat je allemaal wilt bezoeken en wat je zeker niet mag vergeten kopen. Zeker handig voor als je op citytrip gaat. Ook een plannetje of boekje van de stad of land waar je naartoe gaat mag niet ontbreken.

Enkele handige reis essentials111

Misschien wat raar dit doosje, maar dit komt zeker wel van pas! In dit kleine doosje kun je namelijk je juweeltjes insteken. Want zo geraak kleine spulletjes niet kwijt in je koffer. Ik zou zeker ook een elastiek rond het doosje doen, zodat je niets kwijtgeraakt.

Enkele handige reis essentialsz

Persoonlijk vind ik een grote handtas helemaal niet handig! Je botst overal tegen als je ergens naartoe gaat. Tegen zo een klein tasje neem je gemakkelijk mee. En ook als je een grote tas meeneemt weegt dit altijd zoveel, als je dan nog gaat shoppen weegt dit dubbel zoveel!

Ik heb nog zoveel handige reis essentials, maar dan wordt dit artikel veel te lang. Jullie mogen er natuurlijk ook nog delen in de reactie’s.

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge