Een nieuwe opbergmanier voor mijn parfums

Vorige week besloot ik eens alles in mijn kamer te veranderen, waaronder dus ook mijn parfums. Ik heb enkele parfums weggedaan die eigenlijk al een tijdje leeg zijn. Ik laat je zien welke parfums ik heb en ook hoe ik ze opberg.

En voila! Dit is hoe ik mijn parfum opberg. Na lang zoeken heb ik eindelijk te perfecte manier gevonden om mijn parfum mooi uit te stallen. Ik vond het moeilijk om een manier te vinden hoe ik mijn parfum het best kon tonen en zodat ik er zelf ook gemakkelijk aan kan natuurlijk. Ik kocht dit rekje volgens mij bij de Action ( daar hebben ze toch alles van opberg dingen).
Een nieuwe opbergmanier voor mijn parfum2

Onderaan vind je twee geurtjes die al bijna leeg zijn zoals je kunt. En dat vind ik wel ontzettend jammer en zeker het Zwitsal parfum vind ik echt geweldig. Ik vind het wel jammer dat het geurtje snel vervaagd. Maar ik denk wel dat ik een nieuw flesje ga kopen. Dan hebben we het So Elixer parfum van Yves Rocher en dit vind ik toch vooral een geurtje voor in de herfst.
Een nieuwe opbergmanier voor mijn parfum54

En dan één van mijn nieuwste aanwinsten is toch wel Viva La Juicy van Juicy Couture. Dit is zo een heerlijk een aangenaam parfum voor deze zomer. Een frisse parfum met roosje. Ik vind het flesje trouwens ook prachtig.

Een echt rozenparfum is toch wel dit geurtje, Rose de Mai. Dit is echt een puur rozenparfum. Valt het op dat rozen mijn favoriet is? Dit parfum kocht ik trouwens in Sluis bij Beautyplaza.

En dan mijn laatste parfum die je bovenaan vind is het Givenchy live irrésistible eau de parfum. Een mooi flesje en nog eens een snoeperige geur. Dat is de perfecte combinatie!

Een nieuwe opbergmanier voor mijn parfum5

Nu hebben jullie ook kunnen zien hoe ik mijn parfum opberg en daarbij heb je ook gezien welke parfum/eau de toilettes ik allemaal heb. Er zijn toch wel enkele nieuwe geurtjes bij gekomen.

Nu ben ik wel benieuwd hoe jij je parfums opbergt?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Tessa says:

  Leuke manier om je parfum op te bergen! Bij mij slingert het door mijn hele kast heen.

 2. Vanessa says:

  Wauw, dat ziet er mooi uit! Mijn parfums staan gewoon in mijn badkamer kast. In de Action hebben ze van die mooie, witte dienbladen en daar zou ik graag mijn parfums op zetten maar ik heb er geen plaats voor X
  Vanessa onlangs geplaatst…Haarmasker voor droog haar met shea butter & arganolieMy Profile

 3. Manon says:

  Wat een leuke manier om je parfums op te bergen
  Manon onlangs geplaatst…Miss Sporty Lasting Color Gel Shine NagellakMy Profile

 4. Amélie says:

  Tof! Dat kan heel mooi in een kamer staan! :)
  Amélie onlangs geplaatst…Photo diary #18 I geen speciale weekMy Profile

 5. Saraya says:

  Mijn parfums staan gewoon in mijn badkamer kast, wat ik wel jammer vind. Ik vind het een leuke manier voor parfum op te bergen en wat een mooi rekje!
  X
  Saraya onlangs geplaatst…Mini Shoplog / The Body Shop , Ici Paris Xl & FeeluniqueMy Profile

  1. Jana says:

   Ja hé dit is net iets leuker :-)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge