Een mooie herinnering vastleggen op een canvas

Tegenwoordig staan foto’s steeds op je pc of op je gsm, maar ik heb toch graag een mooie herinnering nog vast in mijn hand. Daarom dat ik nu een mooie herinnering heb laten vastleggen op canvas..

Het begon eigenlijk allemaal met deze foto! Want jullie zullen het wel al gelezen hebben, maar ik kom in het Vlaamse influencers boek en daarvoor mocht ik een fotoshoot laten doen en dus ook mijn make-up. Dit boek zou ik nu ondertussen al moeten ontvangen hebben of toch al bijna. Spannend! Om dit leuke moment voor altijd vast te leggen wou ik graag een foto op canvas laten zetten. Dit is super goed gelukt! Kijk je mee?!

Uiteraard heb ik de foto gekozen waar ik samen met mijn hondje opsta, want dit is voor mij een hele mooie herinnering. Ik ben zo blij het resultaat. Het zag er voor mij in begin eerst een beetje raar uit, omdat ik opeens mijn hoofd zo groot zag! ¬†Graag wil ik jullie ook nog even wat foto’s tonen van de canvas zelf.

Uiteraard nog wat foto’s van dichterbij zodat jullie de kwaliteit van de canvas kunnen zien. En zoals je wel kunt zien staat alles er mooi tot detail op. Net zoals ik het wou! Deze canvas is echt leuk om mijn interieur nog leuker te maken. Het is dus perfect als foto¬†wanddecoratie naast je andere kaders bijvoorbeeld.

Maak zelf je canvas met eigen foto op Canvas Company.

Wat vind jij ervan?

 

Liefs,Jana.x

Comments

  1. Evelien says:

    Superleuke foto’s, canvasdoeken zijn zo tof in huis! En wat is je hondje een schatje zeg!

  2. shahrokhi says:

    Thanks so much for the post.Really thank you! Keep writing.

  3. […] hebben we aan onze muur ook altijd iets van een kader omhoog hangen. Dat kan een gewone foto kader zijn, want dat heeft nu echt wel iets persoonlijks. […]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge