De voordelen van kerstkaarten online bestellen

Kerstmis is al bijna in het land, de stress voor de cadeautjes begint nu toch wel stilaan te komen. Maar wat vele mensen toch wel vergeten zijn de kerstkaarten. Wist je dat er aantal voordelen zijn van kerstkaarten online bestellen?

Je kunt ze zelf ontwerpen

Hoe leuk is dat nu? In de winkel moet je kerstkaarten nemen hoe ze zijn. Zonder dat je zelf kunt kiezen wat je nu precies wilt. Nog beter nieuws! Personaliseer je kerstkaart met je eigen foto’s of met die van je gezin of huisdieren? Je kunt dit volledig zelf kiezen. Een leuke tekst toevoegen? Dat kan allemaal. Geen standaard kerstkaarten meer, maar kerstkaarten met een persoonlijk tintje. Ik vind het alvast leuk! Vooral dat je zo zelf elementen kunt toevoegen aan je kaart. Dat kan allemaal bij Kaartje2go!

Je hoeft er de deur niet voor uit

Vanuit je luie zetel kan je de kerstkaarten bestellen, hoeveel luxe is dat nu? Je hoeft er de deur niet meer voor uit. Leuk is dat zeg! Geen stress meer voor kerstkaarten te gaan zoeken, maar je moet gewoon scrollen op je laptop. Nog beter is dat je niet meer moet aanschuiven aan de kassa. Zeker met deze drukke periode is dit de perfecte oplossing.

Het is gemakkelijk

Geen nood! Kerstkaartjes zelf maken/ontwerpen is helemaal niet moeilijk. Het is eigenlijk zelfs kinderspel! Je wordt wegwijs gemaakt hoe je precies zelf je kerstkaartjes kunt ontwerpen. Dus daarom is zoiets voor iedereen toegankelijk. Kun je niet zo goed overweg om zelf je kaart te personaliseren met een foto bijvoorbeeld? Dan hoeft zeker niet, dan kies je gewoon op de webshop zelf een kaartje met ontwerp.

Nog meer voordelen?

  • Gratis rode enveloppen bij pakketjes kaarten
  • Gouden enveloppen tegen een kleine betaling bij te bestellen
  • Bijpassende sluitzegels

 

Ga jij kerstkaartjes bestellen?

 

 

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge