De mooiste make-up/beauty tafels

Mocht ik een grotere kamer hebben of al alleen wonen dan zou ik het liefst van al zo een mooie make-up tafel hebben, waar ik mij iedere ochtend kan aan klaarmaken. Ik maakte alvast een lijstje van mijn favorieten, kijk je mee? 

€ 179

 Als eerste is dit meer een kastje, want hiervoor moet je wel rechtstaan om je make-up aan te brengen. Mijn haar doe ik persoonlijk het liefst rechtstaand, dus hiervoor vind ik dit meubel wel ontzettend handig. Ik heb dan namelijk het gevoel dat ik alles beter kan zien dan wanneer ik neerzit. Je kunt er ook nog eens veel spulletjes in kwijt. 

 

€99

En dan gaan we al meteen naar een iets groter en ander model. Dit zie ik echt wel staan in mijn slaapkamer, want dit is echt een make-up tafel waar je je in de ochtend gaat opmaken. Bovendien zijn er leuke legplankjes voorzien om nog wat spulletjes op te leggen. Maar echt veel plaats aan de tafel is er niet ( voor je make-up). Dus dan ga je wel nog een apart kastje moeten aanschaffen voor je make-up. Nu ja te zien hoeveel make-up je hebt hé. Maar deze vind ik wel leuk! 

 

€ 269

 

 

€ 119

Bovenstaande make-uptafel is een voorbeeld van een nog ander model: zoals je kunt zien heb je je hier wel een kastje om je make-up net onder je make-up tafel te kunnen opbergen. Dit vind ik pas gemakkelijk, want zo hoef je ook geen kastje apart aan te kopen. Heb jij toch liever een afzonderlijk kastje? Dan is dit zwart-witte ladekastje een leuke tip. 

 

Goed nieuws! Want al deze make-up tafels kan je bestellen op de online meubelwinkel Emob

Comments

  1. Emke says:

    Ik heb ze gezien bij de Weba! Wat een leuke beautytafels, ik zou er ook wel 1tje willen hebben!
    Emke onlangs geplaatst…Favoriete bloggers!My Profile

    1. Jana says:

      Ja hé ze zijn zo leuk :D

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge