De mooiste kledingmerken

Iedereen heeft wel zijn of haar favoriete winkels en kledingmerken. Nu ik koop vooral wat ik zelf leuk vind, maar soms zie ik wel ontzettend mooie merken en die deel ik graag met jullie.

3

Als eerste een kledingmerk dat ik onlangs nog maar heb leren kennen is Stradivarius. Deze winkel heeft zo een leuke kleding! Het leukste aan deze winkel is dat het helemaal niet zo duur is. Het is zo een beetje voor iedereen. En de winkel verkoopt helemaal kleding in mijn stijl!

de-mooiste-kledingmerken

Een merk/webshop die ik sinds kort tegenkwam is van McGregor en in het bijzonder natuurlijk de dameskleding. Ik moet eerlijk toegeven dat dit merk mijn aandacht helemaal niet trok. Maar als ik eens doorheen de webshop kijk zie ik wel veel leuke en kwalitatief mooie kledingstukken. Deze prijzen liggen wat hoger dan de andere merken, maar dan heb je natuurlijk ook wel een goed kledingstuk dat je jaren met plezier kunt dragen.

1

Meestal neem ik gewoon een kijkje bij het kledingmerk Zara, maar nu begin ik steeds meer kleding daar aan te kopen. Ik vind dat ze een goede balans vind tussen chique kleding en kleding die je dagelijks kunt dragen. Zo vind iedereen iets naar zijn zin.

We sluiten dit artikel van de mooiste kledingmerken af met Piu Piu! Dit mooie kledingmerk/winkel bevind zich in het hartje van Hasselt. De inrichting van de winkel zelf trekt meteen je aandacht en de bijzondere kleding die ze aanbieden vind ik zo mooi! Voor ieder wat wils! Gelukkig kun je online bestellen, want Hasselt is voor mij helaas niet dichtbij. Of je kunt natuurlijk altijd een tripje plannen naar Hasselt.

Liefs,Jana.x