Beter slapen met SleepDust

Een artikel dat waarschijnlijk al veel te lang op de planning stond, maar er maar niet van kwam. Ik heb het over beter slapen met SleepDust. Benieuwd? Lees dan zeker mijn artikel.

Een natuurlijk product om beter in slapen te vallen? Ja hoor dat bestaat! Het is de bekende SleepDust. Een product dat alleen maar bestaat uit kruiden. Ik geloof meestal niet in zulke producten die beloven dat je sneller zou ontspannen en in slaap vallen. Dat was eigenlijk de reden waarom ik dit eens wou proberen en uiteraard mijn eerlijke wou geven. Het potje dat jullie op de foto zien is een test-versie. In het potje dat je kunt kopen zit zo’n 160 gr.

Maar er is meer…

De drie hoofdingrediënten zijn alvast toppers: enerzijds hebben we organische silicium, een mineraal dat onder meer helpt voor mooier(e) huid, haar en nagels, maar ook voor sterkere botten. Anderzijds vinden we Bach bloesem terug. Het extract van deze plant heeft een positieve werking heeft op storende emoties en gemoedstoestanden zoals verontrusting, neerslachtigheid, stress en piekeren. Bach bloesem buigt deze negatieve emoties om naar hun positieve pool. Als derde hoofdingrediënt bevat SleepDust kamille-extract dat onder meer rustgevend en ontspannend werkt. Ideaal dus, voor een betere nachtrust.

Handig dat de gebruiksaanwijzing van de SleepDust ook nog eens op de achterzijde staat van het doosje. Het poeder zelf heeft geen speciale geur, maar eerder neutraal. Gelukkig maar! Want ik ben eigenlijk best gevoelig aan zoiets. Dan nu het belangrijkste en ook de reden volgens mij waarom jullie op dit artikel hebben geklikt? Werkt het?Goed nieuws! Ik los een koffielepel met het poeder op in warm water en drink het ongeveer een half uurtje voor ik ga slapen leeg. Ik merk dat ik wat rustiger wordt en dat ik hierdoor ook wat beter kan inslapen. Is het een wonder product? Nee dat niet. Maar door de combinatie van de kruiden heeft het toch een positieve invloed voor het slapengaan..

SleepDust is een product van Lombardia Drinks. Het is verkrijgbaar in de winkels in Antwerpen en Kontich of via hun online webshop. Je betaalt €48,50 voor een pot van 160gr.

 

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Klinkt wel goed! Maar jeetje wat duur. Dat houdt me dan toch wel tegen.
  Joyce – SomedayTodayNL onlangs geplaatst…Flashback | week 8My Profile

 2. Evelien says:

  Al zou je er een stuk rustig en meer ontspannen van worden, dan is dat toch al heerlijk? Zeker om te kunnen rusten na een dag vol prikkels :-) Leuk artikel!
  Evelien onlangs geplaatst…Review: Lush Stegosaurus Fun EggMy Profile

  1. Jana says:

   Ja vind dat ook :-)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge