5 tips voor me-time

De titel zegt volgens mij al genoeg, maar we denken steeds aan iemand anders en nooit aan ons zelf. Ik vond het dan ook leuk om deze week af te sluiten met 5 tips voor me-time. Ik pas deze tips ook steeds meer en meer toe en het helpt wel echt!

1) Plan het in je agenda

Als je het niet inplant, dan komt het er niet van. Dan vertel je tegen jezelf dat je wel eens tijd voor jezelf gaat inplannen. Maar eigenlijk komt het er niet van. Dus een eerste belangrijke tip is, dan je voor jezelf een moment-uur-dag gaat inplannen als je eens iets wilt doen. Zo heb je ook een mooi overzicht.

zaaa

2) Heb je geen volledige dag tijd?

Plan dan na je werk/ studie iets in voor jezelf. Eens afspreken met je vrienden hoeft niet altijd een volledige dag te zijn als je echt een drukke agenda hebt. Tussendoor even ontspannen werkt ook heel goed om de rest van je dag verder te zetten.

loreal event

3) Verwen jezelf

Niets is volgens mij leuker om jezelf beter te voelen dan eens iets voor jezelf te kopen of iets voor jezelf te doen. Denk maar aan een gelaatsverzorging of een andere welness behandeling. Al is het maar een bezoekje aan de kapper? Dat is voor mij ook echt tijd voor mezelf en een kappersbezoekje moet toch gebeuren. Achteraf voel je, je volledig ontspannen en het beste is om daarna meteen nog een ontspanning voor je eigen in te plannen. Want als je dit meteen inplant, dan heb je geen excuus meer om niet voor jezelf te zorgen.

4) Denk niet te veel na

Heb je zo een drukke agenda en denk je zelf tijdens je me-time aan wat je allemaal nog moet doen? Vergeet het en laat het los! Iedereen moet eens kunnen ontspannen en je kunt niet elk uur van de dag klaar staan voor iedereen. Dus schakel je gsm uit en ontspan..

foto van Beautytwist.be.

5) Doe iets wat  je altijd al hebt willen doen

Stel je dat bezoekje aan die ene film in de bioscoop altijd uitstelt of heb je altijd al eens naar de mooie stad Hasselt willen gaan? Het is maar even een voorbeeld.  Maar doe dat dan gewoon en plan het in, in je agenda. Want voor je het weet vliegt de tijd voorbij en heb je al die dingen dat je altijd al hebt willen doen nooit gedaan. En heb je er dan wel spijt van. Het kan maar iets klein zijn, maar achteraf voel je, je echt veel beter.

IMG_2228

Zo, ik hoop dat jullie echt wel iets gehad hebben aan mijn tips en dat jullie nu echt eens me-time kunnen inplannen voor jezelf.

Heb jij nog tips?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. manon says:

  Fijne tips, dat jezelf verwennen moet iedereen is vaker doen
  manon onlangs geplaatst…Leuke dingen om te doen in de winterMy Profile

 2. Vanessa says:

  Goede tips! Ik vind een me time momentje in de badkamer altijd heerlijk X
  Vanessa onlangs geplaatst…Dove DermaSpa Cashmere ComfortMy Profile

 3. Elke says:

  Hele fijne tips! Ik geniet zelf altijd van mijn me time momentje als ik een heerlijk bad neem.
  Elke onlangs geplaatst…Outfit // a touch of vintageMy Profile

 4. Charel says:

  Wat een leuk shirt is dat! <3
  Charel onlangs geplaatst…Calvin Klein Obsession NightMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge