Yves Rocher nuit vanille

Vorige week was ik aanwezig op een kerst event van Yves Rocher en in de goodiebag zat de nuit vanille limited Edition. Ik test ze graag uit en ik toon jullie ook nog een vlog van die avond..

Producten uit de Yves Rocher nuit vanille lijn

Yves Rocher nuit vanille

Als eerste hebben we de shower oil. Heerlijk vind ik dit! Een shower oil is net wat voedender je huid dan een gewone douchegel. Zalig toch! En de geur dit doet mij echt verlangen naar de feestdagen. Echt zo’n warme geur die ideaal is tijdens de koude winterdagen..Er zit amandel en vanille in en persoonlijk vind ik dat je de vanille goed ruikt.

Geparfumeerde doucheolie Nuit Vanille: € 6,90

Een parfum dat vind ik altijd zoiets moeilijk om uit te proberen. De reden? omdat ik vind dat een geur persoonlijk is en je de geur zelf eens zou moeten ruiken. Ik vind dit een hele aangename geur, maar echt seizoensgebonden, want in de zomer zou ik hem bijvoorbeeld niet meer gebruiken. Dan vind ik dit een te warme geur. Hieronder vind je een duidelijke omschrijving van de geur:

Nuit Vanille is een houtachtig, vanilleachtig parfum, met Bergamot, Jasmijnbloesem, Vanille en Cederhout.
Het droomparfum voor een zwoele nacht onder de sterrenhemel.

Eau de toilette 100 ml Nuit Vanille: € 16,90

Als laatste hebben we een make-up product en dit is meteen mijn favoriete feest product! Want het is een highlighter! Wel een vloeibare highlighter, dus je moet hem aanbrengen voordat je je poeder aanbrengt op je huid. Maar nadien heeft het product jou huid een mooie gouden gloed zonder dat het te veel gaat opvallen. Ik vind het wel heel mooi en natuurlijk. De foto is misschien niet zo duidelijk, maar het is moeilijk vast te leggen op beeld.

Highlighter touch: € 3,95

Verkrijgbaarheid van de Yves Rocher nuit vanille

De Yves Rocher nuit vanille lijn en nog vele andere producten ( zoals de kaars) zijn verkrijgbaar bij Yves Rocher.. (ook online)

Yves Rocher Christmas Vlog

Hierboven vinden jullie ook nog de vlog van het event, in deze vlog zien jullie wat we tijdens deze vlog allemaal hebben gedaan. Verder toon ik jullie ook nog de goodiebag..

Welk product uit de Yves Rocher nuit vanille lijn spreekt jou het meeste aan?

Liefs,Jana.x

Comments

  1. Evelien says:

    Mooie highlighter, die lijkt me echt heel fijn in gebruik ook. Ik houd van vanillegeur! En wat een leuke prijsjes ♥

  2. Elke says:

    Dit is echt een zalige collectie he! :)
    Elke onlangs geplaatst…My life week #43My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge