Yves Rocher kokos mist

Een geparfumeerde mist voor lichaam en haar? Ik heb het over de Yves Rocher kokos mist. Ik vertel jullie vandaag wat ik er nu precies van vind.

Tijdens het Yves Rocher evenement waar ik een tijdje geleden ben geweest mocht ik een mist uitkiezen. Ik hou enorm van kokos geurtjes ( heb de parfum hiervan al) dus dan was mijn keuze wel heel snel gemaakt natuurlijk! Ik vind dat deze mist echt een vakantiegeurtje heeft. Het heeft zo een geur die mij doet verlangen naar de zomer en uiteraard ook het zonnetje. Want dat missen we hier precies wel hé.

Om je te laten genieten van een sensueel moment hebben onze onderzoekers voor Plantaardige Cosmetica® voor deze spray Kokosextract geselecteerd dat je huid en haar omringt met een weelderig zoet parfum.

Deze Yves Rocher kokos mist gebruik ik eigenlijk het meest als body mist, maar eigenlijk mag je deze mist ook in je haar doen. Misschien moet ik dit ook eens doen dan. Nadat ik de mist heb opgedaan ruik ik de pure kokos geur en die is zo aangenaam. Ook heeft het een erg verfrissend gevoel. Ideaal volgens mij als je op een warme zomervakantie gaat. Je hebt deze geparfumeerde mist ook nog in tal van andere geuren.

Afbeelding kan het volgende bevatten: drinken

De Yves Rocher kokos mist is verkrijgbaar voor € 6,95 bij Yves Rocher of ook online.

Heb jij zulke mist’s al geprobeerd?

 

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge