Uriage soothing oil balm

Nu de koude dichterbij komt is het toch wel heel erg belangrijk dat je je huid goed gaat verzorgen. Dit kan door je huid goed in te smeren. Dat probeer ik ook wel te doen, maar ik geef toe dat ik het soms wel is vergeet..

Ik liet jullie al kennismaken met het merk Uriage, nu ja heel erg kort via mijn artikel over het event. Maar nu wou ik aan dit lichaamsverzorgingsproduct toch wel wat extra aandacht besteden. DeĀ Uriage soothing oil balm is een kalmerende olie balsem voor als je last hebt van een droge huid die jeukt.

Wat ik zelf handig vind is dat je dit product voor zowel je gezicht als de rest van je lichaam gebruikt, maar eerlijk is eerlijk. Ik weet al voorhand als ik dit product ga gebruiken op mijn gezicht ga ik zeker en vast last hebben van onzuiverheden en dat is volgens mij ook niet de bedoeling. Maar ik heb hem wel goed kunnen testen, maar vooral op armen en benen. Want die zijn echt verschrikkelijk! Droog en jeuken..

Maar daar komt snel verandering in als ik deze olie balsem van Uriage aanbreng. Dankzij de film die hij aanbrengt op de huid voelt mij huid dan ook hele dag aangenaam aan zonder een droog en vooral onaangenaam gevoel en dat wil toch iedereen wel? Verder is de geur heel erg neutraal aanwezig.

Meer informatie enĀ verkooppunten vind je via Uriage.com

 

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge