The Body Shop cactus blossom

YES! Een nieuwe lijn bij The Body Shop! En dat is er wel eentje dat wel heel goed bij dit weer past! De cactus blossom lijn. Uiteraard geïnspireerd op de cactus. Vandaag vertel ik jullie er meer over..

Als eerste twee producten uit de nieuwe cactus lijn van The Body Shop hebben we een body yogurt en de body butter. Wat is nu precies het verschil? Nu een body yogurt is qua structuur veel dunner en trekt daarbij sneller in de huid. Persoonlijk vind ik wel dat een body yogurt eerder geschikt is voor een normale huid. En de butter zou ik toch wel aanraden voor mensen met een iet wat drogere huid.

De geur van deze nieuwe lijn is uiteraard persoonlijk, want ik moest er echt aan wennen. Maar iedereen in mijn omgeving vind dit een aangename geur. Smaken verschillen natuurlijk. 

  • body yogurt: € 10
  • body butter: € 16

Een milde scrub zit er ook in het gamma. Qua structuur is dit eerder een gel – achtige structuur. Dit wil zeggen dat hij niet de hardnekkige droge plekjes zal weg scrubben, maar je huid juist heel mild zal scrubben. Zo een scrub vind ik heel fris aanvoelen voor in de zomer. Maar denk eraan dat deze scrub enkel geschikt is voor als je een normale huid hebt. Heb je echt droge plekken? Dan zou ik persoonlijk een andere scrub aanraden ( met een andere structuur bijvoorbeeld)

  • body scrub: € 18

Wat er niet mag ontbreken in het nieuwe gamma is uiteraard een shower gel! Net zoals ik al zei was het voor mij persoonlijk even wennen aan de geur. Maar ik vind het echt de perfecte shower gel voor op warme dagen als je wat verfrissing nodig hebt. Verder vind ik deze shower gel best hydraterend, maar ik zou voor extra hydratatie toch nog de body yogurt erbij gebruiken.

  • shower gel: € 7

Verkrijgbaar bij een Body Shop bij jou in de buurt of natuurlijk ook online

Welk product uit de The Body Shop cactus blossom lijn spreekt jou het meest aan?

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge