The Ritual of Hammam lijn van Rituals deel 1

Volgens mij heb ik een nieuwe favoriete welness lijn gevonden, namelijk de The Ritual of Hammam lijn van Rituals. Ik heb bijna alle producten uit de lijn, daarom dat ik eerst deel 1 voor jullie heb getest.

The Ritual of Hammam lijn van Rituals deel 1 Rituals hammam

Het eerste deel van The Ritual of Hammam lijn bestaat uit de shampoo, de badolie en ook nog het doucheschuim. De producten uit deze lijn zien er allemaal hetzelfde uit, namelijk verpakt in een mooie blauwe verpakking. Het heeft mij meteen het welness gevoel..

Rituals hammam21

De shampoo ruikt net zoals alle andere producten echt hemels! Eigenlijk ruikt het net zoals een welness. Een echte aanwezige geur die mij helemaal tot rust kan brengen. Ik merk ook dat de shampoo mijn haar heel schoon maakt, maar dat ik achteraf toch wel een olie nodig heb. Want anders voelt mijn haar wel wat droog aan.

Rituals hammam245

Een badolie is niet een product dat ik vaak koop, maar ik kon de geur echt niet weerstaan. Mijn huid wordt dankzij deze badolie heerlijk zacht en tja je badkamer is precies een welness. Heel fris en aangenaam. Je hebt ook niet veel nodig van deze badolie..

Rituals hammameRituals hammam 2de foam Rituals hammam 2de le

Tot slot mijn all time favorite van Rituals!! Dat is toch wel het doucheschuim. Ik vind dit zo heerlijk om je hiermee te wassen. Heel mijn badkamer ruikt werkelijk naar de geur en hij maakt mijn huid ook nog eens zo aangenaam zacht. Kan ik nog meer duidelijk zijn dat ik fan ben?! Dit is slechts deel 1, maar deel 2 komt ook snel online..

Dit filmpje kon ik jullie ook niet onthouden.

Rituals hammam eindfoto

 • Badolie: € 13,50
 • Shampoo: € 9,50
 • Schuimende douchegel: € 8,50

Alle producten zijn verkrijgbaar bij Rituals..

Wat denk jij van deze lijn?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Volgens mij heeft deze lijn echt een heerlijke geur! Ik zou dan voor de showerfoam gaan, vind dat altijd erg fijne producten van Rituals.
  Joyce – LemonyLifeNL onlangs geplaatst…MIJN HERBALIFE ERVARINGMy Profile

 2. Mylou says:

  Ik vind Rituals altijd zo fijn en deze lijn lijkt me ook heerlijk. Alleen voor de prachtige verpakkingen zou je ze al willen, toch?
  Mylou onlangs geplaatst…Primark Wishlist augustus 2017My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge