Pink grapefruit body scrub (gel)

Vandaag heb ik nog eens een review van een lichaamsproduct van The Body Shop, namelijk een body scrub in de vorm van een gel. Een heel speciaal product! Ik test hem voor jullie vandaag uit.

tbs3

tbs4

De scrub heb ik gekocht in de solden, omdat ik er wel van houd om producten eerst even uit te testen alvorens een grote pot te kopen. Toen ik in The Body Shop de geur van pink grapefruit rook was ik vrijwel meteen verliefd geworden, wat een aangename geur was dat!

tbs2

 

Kijk eens wat een substantie! De scrub is niet zoals de meeste scrubs, maar heeft eerder een gel-achtige structuur, dat houd ik wel van.

tbs5 tbs44

Dan was het natuurlijk tijd om de scrub uit te testen! Ik scrub mijn huid ongeveer 1 keer per week als ik het tenminste niet vergeet. Ik vind dit een hele aangename scrub, maar als je echt last hebt van velletjes zou ik wel aanraden om een iets hardere scrub substantie te nemen, want dankzij de gel structuur is deze scrub iets milder. Maar voor mijn huid is hij dus wel perfect!

 

Wil je graag deze scrub eens uitproberen? Hij is verkrijgbaar voor € 18.

Liefs,Jana.x

 

Comments

 1. femketje says:

  oeh die lijkt me fijn :D
  femketje onlangs geplaatst…Makeup Revolution My Sign Eye Wheel – Libra.My Profile

 2. Elke says:

  Oeeeh, deze moet ik echt proberen want ben benieuwd geworden naar de gel structuur!
  Elke onlangs geplaatst…Yves rocher: hydra végétal 24h intense hydrating gel creamMy Profile

 3. Nienke says:

  Ik heb deze douchegel, ruikt super lekker! Zelf gebruik ik ook graag de scrubs van TBS. Vooral de drie van de kerstlijnen van afgelopen kerst. Die zijn wat harder qua substantie en korrel.
  Nienke onlangs geplaatst…Lush sale aankopen 2017My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge