Mijn persoonlijke tips tegen cellulite

Een onderwerp dat niet altijd even bespreek is voor sommige, maar ik wil het er vandaag wel over hebben. Ik ga jullie vandaag mijn persoonlijke tips geven die helpen tegen cellulite.

Heel simpel en best uitgelegd.

Gerelateerde afbeelding

 

De term cellulite verwijst naar de kuiltjes van de huid op de heupen, dijen en billen. Deze verschijning komt veel vaker voor bij vrouwen dan bij mannen als gevolg van verschillen in de manier waarop vet, spier- en bindweefsel verdeeld zijn in de huid van mannen en vrouwen.

Bron

Producten tegen cellulite ??

Mijn persoonlijke tips tegen cellulite

Ik wil eerst even zeggen dat dit geen gesponsord artikel is, maar puur mijn eigen ondervindingen. Ik gebruik nu al een tijdje de scrub van het merk somatoline en deze scrub breng ik aan als ik in bad ga, dit zorgt ervoor dat de doorbloeding van de huid wordt opgewekt en zo beter de cellulite tegen gaat. Hierna breng je het aangepast product aan in de witte tube. Ik vind dat dit zo een beetje een tintelend gevoel heeft, maar na een week of twee zie ik duidelijk resultaat. De scrub gebruik ik ongeveer 3 dagen per week.

Dan zien we nog een flesje met olie in en die gebruik ik nu momenteel als ik de scrub dus niet gebruik. De olie trekt zo snel in de huid en ook na ongeveer 2 weken is mijn huid al veel strakker! Het helpt echt. Ik heb deze producten aangekocht bij NewPharma

Massage ??‍♀️

Afbeeldingsresultaat voor anti cell massage

Iets wat ik op school heb geleerd en dat ook echt werkt is een anti-cellulite massage. Het is niet zo een aangename massage, want er zitten nogal veel harde knijp-bewegingen in. Maar het helpt echt! Maar uiteraard kost dit wel wat geld om dit telkens te laten doen ( om de 3 weken ongeveer). Je moet er toch iets voor overhebben. Je moet het dan ook niet zelf doen, toch?

Niet te warm water ?

In bijna elk kunstwerk van het impressionisme wordt er wel water geschilderd.

Ook uit persoonlijke ondervinding is dat je niet te warm mag douchen, want dit werkt nog slechter voor je huid. Het is beter iets kouder voor je doorbloeding en ook dus voor je cellulite.

Sporten?!??‍♀️

Ik geef toe, ik sport niet graag dus ik kan jullie niet zeggen of dit helpt hiertegen. Maar ik zou zeggen, probeer het eens!

Zo, ik hoop dat jullie wat gehad hebben aan dit artikel. Heb jij nog tips? Deel het zeker in de reactie’s!

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge