De voordelen van het gebruik van een scrub

Iedereen kent dit wel, je gebruikt een scrub maar je weet eigenlijk niet goed waarvoor een scrub allemaal goed voor is. In dit artikel geef ik jullie wat meer informatie uit mijn persoonlijk ervaring.

Een scrub zorgt niet alleen voor een zijde zachte huid..

  • Het helpt om onzuiverheden te voorkomen, want dankzij een scrub ( speciaal voor het gezicht) scrub je als het ware de ‘vuile’ deeltjes van het gezicht weg, ook wel huidschilfers en dode huidcellen genoemd. ┬áLET OP! Doe dit niet te vaak 1 – 2 keer per week is echter voldoende.

  • Heb je een droge huid? Dan helpt het om schilfertjes op je huid weg te scrubben. Waardoor je terug een egale zachte huid hebt.
  • Scrubben zorgt voor een frisse glow op je huid. Scrub dus om van die grauwe kleur af te komen.

  • Als je bruint ga je juist heel mooi en egaal bruinen. Dankzij een scrub te gebruiken wordt je ook sneller en dieper bruin.
  • En als je dan bruin bent zal je bruine kleurtje langer behouden..
  • Ingegroeide haartjes worden voorkomen: dit zien we vooral bij benen, oksels en bikinilijn. Maar wil je van die bultjes en ingegroeide haartjes af? Scrub dan vooraf je huid. Het resultaat is een veel egalere huid.

 

Welke scrub?

Voor je lichaam kan je gerust gebruik maken van een grove scrub, maar voor het gelaat kies je toch wel beter voor een scrub met een fijnere korrel.

Heb jij nog voordelen als je een scrub gebruikt?

Liefs,Jana.x

Comments

  1. Evelien says:

    Ik ben dol op scrubben, moet opletten dat ik het niet te vaak doe. Ik vind een scrub op basis van zeezout of suiker heel fijn, voor het gezicht vind ik de Lush gezichtsreinigers fijn, met een subtielere korrel erin.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge