ArtDeco senses asian spa body mousse

Ik heb altijd al last gehad van een droge huid op mijn lichaam. Terwijl mijn gezicht dat helemaal niet is! Ik ben dan ook altijd al opzoek geweest naar een goed lichaamsproduct die snel intrekt en natuurlijk ook zorgt dat het droge gevoel weg is. Ik probeerde de ArtDeco senses asian spa body mousse.

ArtDeco senses asian spa body mousse ArtDeco senses asian spa body mousse4 ArtDeco senses asian spa body mousse24

Dit lichaamsverzorgingsproduct is niet zomaar een body lotion of body butter, maar iets helemaal anders namelijk een body mousse. Dus het zit er eigenlijk net tussenin. Ik houd wel van bijzondere lichaamsproducten en al zeker als er mousse op de verpakking staat. Ik vind de producten uit deze lijn heel erg rustig ogen door het kleurengebruik die ze hebben gekozen. Elke lijn heeft een andere kleur. Deze body mousse is uit de ylang ylang & patchouli lijn. Normaal gezien houd ik niet van de geur van patchouli, maar hier is het echt heel zacht in aanwezig.

ArtDeco senses asian spa body mousse74

Op foto is het natuurlijk moeilijk de structuur te tonen, maar hier zie je een beetje de zachte structuur van de mousse. Net chocomousse! Heel erg aangenaam!
ArtDeco senses asian spa body moussef ArtDeco senses asian spa body mousse1

Dan nu het oordeel over de ArtDeco senses asian spa body mousse… heel erg fijn! Mijn droge huid is verdwenen en wat nog fijner is vind ik dat de mousse zo snel in de huid trekt aangenaam!

De ArtDeco senses asian spa body mousse is verkrijgbaar bij schoonheidssalons die dit verkopen voor € 24,5 OF hier online..

Smeer jij je huid voldoende in?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Jamey says:

  Klinkt echt heel fijn!

 2. Sarah says:

  Wat een ontzettend gaaf product. Ik hou ook wel van die aparte dingen. Lijkt me echt heerlijk opsmeren.

 3. Vanessa says:

  Klinkt als een heerlijke body mousse. Ik smeer mijn armen en benen regelmatig in met een lotion of butter X
  Vanessa onlangs geplaatst…Een perfect dekbedovertrek is er voor iedereenMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge