Apivita royal honey body scrub

Een goede scrub dat had ik nu eens nodig en aangezien ik op het event van Oximi van een tijdje geleden was, was het de ideale moment! Ik nam de Apivita royal honey body scrub mee naar huis.

Royal Honey dat was het eerste wat ik las toen ik deze scrub zag staan tussen alle andere producten. Maar waar ik eigenlijk nog naar opzoek was, dat was een scrub met de goede en natuurlijke ingrediënten. Zoals deze scrub van Apivita, want deze scrub is zoals je op de verpakking kunt lezen vrij van parabenen, siliconen,minerale olie en andere ingrediënten. Wil je meer te weten komen over deze ingrediënten? Lees dan zeker mijn artikel hierover.

En toen deed ik de scrub open en ik kwam meteen de geur van honing tegen! Echt heerlijk, de pure honing geur. Niet nagemaakt, maar zo puur! Dan maar te zwijgen van de substantie. Die is echt zo honing-achtig. Zo’n leuke scrub zeg!

Maar werkt de scrub ook goed?! Daar antwoord ik volmondig ja op! Het is geen harde scrub, maar een hele milde scrub en dan heb ik wel graag. achteraf laat hij ook nog zo’n fijn olie laagje achter. Je kunt het horen ik ben fan van de Apivita royal honey body scrub. En het grootste voordeel vind ik natuurlijk dat het een natuurlijk product is.

De Apivita royal honey body scrub kocht ik bij Oximi in Edegem. 

Welke scrub gebruik jij?

 

Comments

  1. Evelien says:

    Ik ben dol op honinggeur, deze zou ik ook echt heerlijk vinden!
    Evelien onlangs geplaatst…Mijn sale aankopen 2019 (2018?)My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge