NIEUW! KRUIDVAT spa secrets body mist

Ik houd er ontzettend van om nieuwigheden uit te testen en al zeker als ze budgetproof zijn. Ik heb het over de nieuwste KRUIDVAT spa secrets body mist..

Ik kan al even kort vertellen dat ik alle geuren wel iets vind hebben. Ik heb nu alle geurtjes naast mij liggen en ik vind deze geur (Wisdom of India) het moeilijkste om te omschrijven eigenlijk. Als ik ruik, dan ruik ik als eerst een sterke alcohol geur. Maar dat zie ik dan ook als eerste op de lijst staan. Dat is niet zo erg, maar bij deze geur is het wel echt aanwezig. Maar als ik de geur even op mijn huid doe en even wacht dan ruikt het wel een beetje frisser en aangenamer.

De magic of Brazil is een echte vakantie geur! Dit is zo een frisse en fruitige geur. Als je niet van fruitige geuren houd, dan zou ik deze overslaan. Want hij ruikt echt naar rood fruit.

 

We sluiten het artikel af met mijn all-time favorite! Ik had de miracles of Bali al in een douchegel/doucheschuim en ik was toen al fan van de geur van frangipani. Echt zo aangenaam! Hierdoor krijg ik een instant vakantie gevoel.

Ik zou zeggen:probeer ze en gebruik ze een keertje en oordeel ook eens zelf. Een geur is namelijk wel erg persoonlijk. Voor € 3,99 kan je de KRUIDVAT spa secrets body mist vinden bij een Kruidvat filiaal of online.

Welke geur is jou favoriet?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Elke says:

  Oeeh, deze lijken me echt de moeite!
  Elke onlangs geplaatst…Welke beautyproducten neem ik mee op reisMy Profile

 2. Vanessa says:

  Ik vind de roze en mintblauwe mists het lekkerste ruiken. Heerlijke geuren voor weinig geld! X
  Vanessa onlangs geplaatst…De veiligheid van een draadloze deurbelMy Profile

 3. Ik werk bij Kruidvat, dus ik zie ze regelmatig. Maar ze geven me geen ‘wauw’ gevoel. Ik hoop dat Kruidvat me kan overtreffen met deze producten.
  Emke De Jonghe onlangs geplaatst…IK WORD HIER ZO BOOS VAN! ❤️ VLOG | Emke JohannaMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge