Zorg voor een gezellige sfeerverlichting

Sfeerlichting, iets wat ik zelf ontzettend belangrijk vind. Ik geef je vandaag wat inspiratie hoe je kunt zorgen voor een gezellige sfeerlichting bij jou thuis.

Kaarsen

Hoe gezellig zijn kaarsen! Nu met de kerstperiode is dit de ideale moment hiervoor. Wij steken hier thuis iedere dag wel wat kaarsen aan, omdat het zorgt voor gezelligheid en uiteraard wat extra licht. Kaarsen zorgen niet alleen voor gezelligheid, maar het staat ook nog eens leuk in je interieur. Het zorgt voor een mooie decoratie. Het liefst kies ik dan wel voor geurkaarsen, maar ik geef wel toe dat ik ze wel vaak vergeet aan te steken. Oeps! Misschien moet ik ze toch wat meer in het zicht leggen.

Decoratie lampjes in een bokaal

Iets totaal anders is lichtjes in een bokaal, misschien vind je dit meer iets voor met Kerstmis, maar ik vind eigenlijk wel dat dit het hele jaar door kan. Nog beter nieuws en ook wel budget is dat dit iets is dat je  volgens mij ook gemakkelijk zelf maken, want het enige wat je eigenlijk nodig heb is een bokaal en uiteraard je verlichting. En tada! Dit ziet er voor mij echt super gezellig uit, denk je niet? En nu voor met de feestdagen kun je er bijvoorbeeld nog een klein kerstboom bij zetten. Zo heb je meteen iets als decoratie.

LED verlichting

LED verlichting, je hebt tegenwoordig zoveel soorten verlichting dat je het zelf niet goed meer weet wat je nu precies moet nemen op de website Lampdirect  vind je verschillende soorten verlichting. Zo heb je eigenlijk een meer uitgebreide keuze, voor welke verlichting je nu precies moet kiezen. Want wij hebben bijvoorbeeld in de keuken een andere soort verlichting dan in de slaapkamer. Die van de slaapkamer is veel zachter. Daar hou ik het liefste van. Maar dat is natuurlijk een persoonlijke voorkeur.

Waar ik nu het liefste van hou? Nu dat is toch wel zo de echte sfeerverlichting! Ik vind dat zo van die kleine lampionnen het geheel gewoon al compleet maakt! Via lampdirect heb je zowel lampjes voor zachte sfeerverlichting als andere!

En jij? Wat vind jij gezellig?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge