Top 5 horloge trends

Ik geef eerlijk toe dat ik jaren geen horloge heb gedragen, maar nu wil ik dit eigenlijk toch wel wat meer gaan doen. In het artikel van vandaag vertel ik jullie meer over de top 5 horloge trends.

 

Elegant zonder meer

Bovenstaande horloge modellen zijn zoals je wel kunt zien hele elegante types. Elegant zonder meer. Mijn favoriet is vooral de linkse horloge onderaan met Swarovski steentjes. Een fijne horloge band en de kleur past bij elke outfit. Heb je liever geen lederen bandje? Dan zijn er nog vele andere modellen die vast en zeker ook fijn zitten.

Why not, Black?

Zwart is een kleur die bij alles past en dat geldt ook voor een horloge. Zwart is een kleur dat tijdloos is, zowel in kleding vind je zwart al jaren terug. Dus dat wil toch wel iets zeggen denk ik. De horloges die jullie hierboven zien, zijn gelukkig niet volledig zwart, maar wel mooi afgewerkt met goud. Zulke horloges kan je gemakkelijk online vinden bij Trendjuwelier. Ik vind online bestellen van een horloge wel handig!

Goud & zilver zijn tijdloos

Goud of zilver, die horloges waren van in begin verkrijgbaar. Toen had je eigenlijk maar keus uit deze twee. Ik persoonlijk vind dat zilver meer bij mij past. Maar dat moet je zelf aanvoelen of eens een kleur & stijl analyse laten doen. Zo weet je meteen welk type je bent: een zilver of goud type. Ik kies nooit één bepaald merk, maar Esprit springt er qua merken echt wel bovenuit..

Artistiek kantje

Hmm.. hier moet je toch echt wel fan van zijn?! Zo van die artistieke speciale horloges. Met een dunne of net heel brede band of wat denk je van bolletjes als band? Alles kan tegenwoordig. Als je een type bent die wel houdt van net dat tikkeltje specialer weet ik zeker dat dit iets voor jou is. Want als je goed rondkijkt naar de verschillende soorten horloges zie je zulke artistieke types wel vaker en vaker opduiken

Een beetje speels mag en kan wel

We sluiten het artikel af met enkele speelse horloges en nee hoor dit zijn geen horloges voor kinderen. Maar dit zijn horloges voor de volwassenen onder ons. Met bloementjes of een andere kleurrijke print?! Dat kan allemaal, als je er zelf maar van houd. Ik ben zoals je wel kunt raden enorm fan van de roze horloge, echt mijn ding. Aangezien ik zelf toch wel nog wel houd van kleurrijke dingen in het leven. En waarom niet?

Leuk nieuws want al deze horloges zijn horloges van Trendjuwelier.nl

 

Welke trend spreekt jou het meest aan?

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge