Hoe Instagram je leven kan veranderen

Huh, hoezo kan Instagram je leven veranderen? Zeker weten! Daarom dat ik voor jullie graag dit artikel wil maken, hoe Instagram mijn leven heeft verandert..positief of negatief? Dat ontdek je in het artikel van vandaag..

Weg verlegenheid

Wie mij goed kent weet ik dat redelijk verlegen ben, maar als je instagram hebt en daar echt actief op bezig bent dan kan dit zeker niet. Zeker niet als je de perfecte foto wilt maken in een drukke stad zoals Brugge. Dan sta je daar allemaal tussen andere mensen, die kijken naar je. Nu trek ik mij daar echt niks meer van aan. Hoe groot is de kans dat je die mensen nog ooit terug ziet? Hieronder zien jullie trouwens de bewerkte versie

De meeste mensen heb ik ‘gewist’ op de foto.

Je wilt de perfecte foto hoe dan ook

Bovenstaande foto’s zijn een perfect voorbeeld! Bij de foto van de ballonen wou ik vooral het jeansvestje mooi op de foto krijgen en die ballonen gingen maar niet perfect de lucht in. Dit duurde toch even. Dan een foto van in het prachtige Sevilla, deze foto duurde niet zo lang om te maken. Maar amai! Het duurde wel lang voordat we de perfecte positie gevonden hadden. Waar precies aan de brug en welke plaats op dit plein gaan we fotograferen. Want we kunnen niet wisselen van outfit, dus we hebben maar één kans! Herkenbaar?!

Nooit gedurft en gedacht, maar ik sta in een boek!

Nooit gedacht dat ik ooit in mijn leven een fotoshoot zou doen, dit is gewoon niets voor mij.  Of moet ik zeggen was niks voor mij? Zo alle aandacht naar mij en iedereen dat kijkt naar mij. Maar dat is nu dus helemaal verandert, want zoals jullie op mijn instagram wel hebben gelezen sta ik in het Vlaamse Influencer boek! Mega leuk natuurlijk!

Ik heb meer bijgeleerd over fotografie

Hoe zet ik alles mooi op een foto? Voorheen wist ik dit niet, maar nu ga je er toch meer bij nadenken omdat het eindresultaat toch heel belangrijk is.

Ik ben veel socialer geworden

De titel zegt al genoeg! Op een event waar ik niemand ken durf ik gewoon bij een groepje mensen mij aansluiten spontaan begin ik mee te praten. Vroeger zou ik dit nooit niet gedurfd hebben.

 

Zoals je wel kunt lezen heeft Instagram op één of andere manier toch wel mijn leven verandert. Of dat allemaal positief is? Ik denk het wel! Vooral die laatste is wel een groot positief punt voor mij.

Druk op de foto om naar mijn Instagram pagina te gaan en vergeet mij niet te volgen ;-)

 

Heeft Instagram jou leven verandert?

 

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Emke says:

  Super leuk artikel! Je verdiend het wel om in de kijker te staan! Want je neemt prachtige foto’s, zowel van jezelf als van de producten. Ik wou dat ik ook wat creatiever was in het maken van foto’s ;)
  Emke onlangs geplaatst…Mijn eerste ervaring met One By One Lashes!My Profile

 2. Yara says:

  Leuk om te lezen! Instagram en bloggen heeft er voor mij voor gezorgd dat ik veel heb bijgeleerd en gegroeid ben als een persoon. (:
  Liefs,
  Yara

 3. Elke says:

  Je verdient het zeker om extra in de kijker te staan! Je doet dat enorm goed meid!
  Elke onlangs geplaatst…Uriage: oil balm beste body product ooit?My Profile

  1. Jana says:

   Leuk om te horen, bedankt! x

 4. Evelien says:

  Leuk artikel, gaaf dat je in een boek staat! De fotoshoot vind ik zo leuk geworden, vooral met je hondje erbij. Brugge is een prachtige stad hé? Stoer dat je steeds meer durft dankzij Instagram!
  Evelien onlangs geplaatst…Review: Lush Six Bubble BarsMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge