Eerste indruk | Happy Life Mascha.

Sinds vorige week heb ik het boek Happy Life van Mascha in huis en ik ben een hele grote fan van haar dus dit boek moest ik absoluut hebben.

DSC_0629v
Lichtinval = blonder haar.

Het boek dat Mascha heeft geschreven heeft een ontzettend mooie cover. Zo zie ik Mascha eigenlijk, achter haar laptopje aan het werk. Ik ben al ontzettend lang fan van haar blog beautygloss en ik vind het dan ook super dat ze een eigen boek heeft geschreven. Toen ik zag dat je het boek kon reserveren, heb ik dat ook meteen gedaan en ik heb er geen spijt van.

Ik heb helaas met school nog geen tijd gehad om dit boek al uit te lezen, maar ik ben er wel al in begonnen en ik heb gisteren al kleine stukjes gelezen uit dit boek. De welbekende BG logo’s zie je in het begin van het boek en verder zie je de inhoud. Ik ga nog niet te veel verklappen van de inhoud, maar uiteraard kan ik jullie wel vertellen wat ik er persoonlijk van vind.

Mascha vond dat er al genoeg informatie op haar site stond van beautytips en andere beauty gerelateerde artikels. Daarom wou ze een heel ander boek schrijven, een boek vol korte verhaaltjes met wat ze allemaal geeft meegemaakt, soort van levenslesjes en met tussendoor wat leuke tips! Toen ik de eerste pagina opensloeg en begon te lezen kon ik eigenlijk niet stoppen. Ik wou weten wat ze nog wou delen met ons en ik vind het fijn lezen en ik vind het erg aangenaam dat ze er tussendoor wat foto’s geeft tussen gedaan en wat leuke tips voor haar lezers.

Een mooie quote geeft dit boek toch wat extra’s. Het boek zelf geeft mij ook zo een heleboek inspiratie voor mijn eigen blog.

Op het einde van het boek kan je nog even feedback geven en dat ga ik zeker doen als ik het boek volledig uit heb gelezen. En deze kun je delen op twitter met de hastag #MaschaHappy Life.

Dit boek staat zo op mijn kastje en telkens ik er naar kijkt geeft ze mij inspiratie.

Op andere blogs had ik gelezen dat er wel wat spellingfouten instonden en ook wat spaties teveel. Ik kan vertellen dat het inderdaad klopt, maar ik moet zeggen dat ik er niet zo erg op gelet heb en dat het wel niet stoort om te lezen. Moest ik het niet weten had ik het niet eens gemerkt. (kan ook komen omdat ik vaak spellingfouten maak hihi) Mijn besluit over dit boek is dat ik het een fijn boek vind en ik veel meer te weten kom over wie het persoon achter Beautygloss is. Soms als je het boek doorleest denk je wel hé dat geeft ze al eens op haar blog verteld! Ik ben dus heel positief over dit boek en ik ben dan ook heel trots op Mascha!

Het boek Happy Life van Mascha kan je voor € 14,95 bij o.a Bol.com bestelen.

Heb jij dit boek ook? Of ga je hem nog aankopen?

Liefs,Jana.x

 

 

Comments

 1. Agneta says:

  Ik heb het boek niet, maar ben wel beetje benieuwd. Weet nog niet wanneer ik hem ga aanschaffen. Je foto’s zijn erg mooi!

  1. Jana says:

   Thanx :D

 2. Vanessa says:

  Ik heb het boek ook! Ik heb al 1/4 gelezen ;) x

 3. Nele says:

  Ik wil m echt super graag hebben, maar de levertijd van bol.com is 2 tot 3 weken :( dat is zo lang!

 4. Mirjam says:

  Ben ook erg benieuwd naar dit boek! Mooie foto’s ook trouwens, je haar kleurt mooi ;)

 5. Manon says:

  Ik wil het boek ook graag hebben, jammer dat er wat spelfouten inzitten, maar alsnog zou ik het boek graag willen hebben. Jij hebt me wel overtuigd

 6. Steffi says:

  Ik heb het boek ook en ik erger me wel af en toe aan de spelfouten. Ondanks de fouten is het wel echt een goed boek!

 7. femketje says:

  het lijkt mij wel een leuk boek :D

 8. Jana says:

  Ik ben er zo benieuwd naar dat ik het waarschijnlijk ook zal kopen :)

 9. Bo says:

  Ik ga hem ook snel kopen!

 10. Ayla says:

  ik heb hem besteld, dus ben benieuwd! :D x

 11. Marijke says:

  Ik heb hem bijna uit en vind hem ook super!

 12. Kimberley says:

  Ik heb het boek nog niet. Maar ergens wil ik hem wel graag halen. Toch leuk om te lezen hoe een andere blogger het doet. Die laatste pagina met feedback is leuk bedacht.

 13. Ines says:

  Oh dat klinkt erg fijn om te lezen :)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge