De Blog Bijbel.

Toen ik voor de eerste keer hoorde over de blog bijbel, wist ik eerst niet goed wat te verwachten. Maar ik was er wel heel benieuwd naar dus bestelde ik dit boek.

DSC_1118f

Deze blog bijbel is geschreven door Carlijn Bekker en zij is zelf journalist en blogger. Het is een dun boekje met een leuke en speelse cover. Het trekt meteen je aandacht als je dit ziet liggen. Ondanks dat ik al een tijdje blogger ben, zijn tips toch altijd heel handig. Ik laat jullie een beetje een beeld zien van wat je kunt verwachten in deze blog bijbel.

Een hele uitgebreide inhoud, waar je alle tips kan in terug vinden die je nodig hebt als je nog helemaal niks weet over bloggen. In het begin zie je meteen al een hele hoop tips en uitleg zodat je meteen aan de slag kunt als blogger.

Als we even verder bladeren zien we een hele uitgebreide uitleg staan over wat je precies wilt gaan schrijven en hoe je dat precies moet doen. Er staat goed uitgelegd hoe je werkt met SEO en hoe je eventueel contact kunt maken met bedrijven. Het zijn misschien niet meteen onderwerpen waar je aan denkt, maar er is echt aan alles gedacht in deze blog bijbel. Ergens op het einde van deze blogbijbel vind je nog handige interviews van andere bekende bloggers. Heel leuk om dit van iemand anders te lezen. Je zou denken zo een dun boekje, maar er staat ontzettend veel uitleg in de je nodig hebt al beginnende of al blogger die al een tijdje bezig is.

De waarheid!

Hoewel er een paar dingen instaan van waar ik het meeste wel al van weet is het toch voor mij nog een handig boekje en waar ik nog veel kan van bij leren. En iedereen kan toch nog altijd bijleren op het gebied van bloggen?

De blog bijbel kan je bestellen op Bol.com voor € 10.

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Manon says:

  Inderdaad iedereen kan nog bijleren van bloggen, zelfs de allergrootste bloggers :) Ik wil dit boekje ook nog bestellen.

 2. Beautyjuf says:

  Ik heb het boekje toentertijd ook meteen besteld! Leuk om te hebben, maar zeker geen must have…

 3. Ayla says:

  klinkt goed! misschien bestel ik hem ook nog xx

 4. Mirjam says:

  Ah hier ben ik eigenlijk toch wel heel benieuwd naar! Leuke review heb je geschreven!

 5. Kirsty says:

  Ik heb hem ook en heb hem in een paar uurtjes uitgelezen! Ik ben het niet helemaal met je eens dat je er als je al even blogt nog veel uit kunt leren; ik had daar in dat opzicht iets meer van verwacht, maar ik vind dit wel een perfecte gids voor als je nét begint met bloggen of een blog wil gaan beginnen!

  1. Jana says:

   Ieder zijn mening natuurlijk :)

 6. Rosanne says:

  Ik heb het boekje ook, vooral het hoofdstuk van social media vond ik heel handig. liefs x

 7. Ines says:

  Lijkt mij een erg fijn boek om tussendoor te lezen!

 8. iiiThinkPink says:

  Lijkt me een leuk boekje!

 9. alexa says:

  leuke blog, ik denk alleen dat ik het meeste al weet en het niet super veel toegevoegde waarde heeft.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge